Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB CARLING KUPA

Tottenham na United u Carling kupu

Tottenham
AFP
31.10.2009.
u 14:53

U subotu je održan ždrijeb četvrtfinalnih parova Carling Cupa. Dva su najinteresantnija sudara onaj Manchester Uniteda i Tottenhama, odnosno Manchester Cityja i Arsenala.

Hrvatski nogometaši Vedran Ćorluka, Niko Kranjčar, a moguće i Luka Modrić, sučelit će se prvacima na Old Traffordu u reprizi lanjskog finala istog natjecanja, koje je United na Wembleyju dobio boljim izvođenjem 11-eraca.

Termin odigravanja je 30. studenog. Igra se na jednu utakmicu, a domaćini su prvospomenute momčadi.

Drugi najzanimljiviji dvoboj je onaj Manchester Cityja i Arsenala na stadionu City of Manchester. Londonska momčad, među kojima i Eduardo da Silva, ponovno dolazi na noge svom bivšem igraču Emmanuelu Adebayoru, koji ih je već pobijedio u trećem kolu dvoboju četvrtoga premierligaškog kola (4-2, zabio jedan gol). Tom je prilikom nagazio na lice Robina van Persieja te zaradio suspenziju zbog izazivanja Arsenalovih navijača.

Blackburn Roversi Nikole Kalinića na svom će Ewood Parku dočekati londonski Chelsea.

Carling Cup, ždrijeb četvrtfinala:

Blackburn – Chelsea
Manchester United – Tottenham
Portsmouth – Aston Villa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije