Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki interes

Tottenham istaknuo cijenu za Balea: Traži 116 milijuna eura!

'Tottenham Hotspur's manager Andre Villas Boas celebrates with goalscorer Gareth Bale at the end of the match during the Barclays Premier League match at St Mary's Stadium, Southampton.Photo: Press
PA Wire/Press Association/PIXSELL
21.04.2013.
u 10:59

Kada bi Tottenham uspio dobiti traženu svotu, bio bi to najveći transfer u povijesti nogometa

Gareth Bale ove sezone igra u fantastičnoj formi, u 46 utakmica postigao je 27 pogodaka i ostvario 15 asistencija pa ni ne čudi da je interes velikih klubova za njega golem.

Madridski Real, Manchester City i PSG učinit će sve što je u njihovoj moći da ga na ljeto dovedu u svoje redove, a u posljednje vrijeme interes za njega iskazuje i Bayern. Pep Guardiola, koji na ljeto preuzima bavarski klub, navodno je jako zainteresiran za Velšanina. No, svi ti klubovi moraju biti svjesni da je predsjednik Tottenhama Daniel Levy tvrdoglav trgovac te da ga neće pustiti tek tako.

Prema najnovijim informacijama otočkih medija, Levy je istaknuo cijenu za Balea: za njega traži nevjerojatnih 116 milijuna eura! Kada bi Tottenham uspio dobiti traženu svotu, bio bi to najveći transfer u povijesti nogometa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije