Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio u bolnici

Topovski udar na utakmici Europske lige ozlijedio suca! Slijedi oštra kazna?

Sudac
Foto: Screenshot
01.08.2019.
u 21:58

Sudac Hunter pao je na koljena i odmah se primio za desno uho. Nedugo nakon toga ušli su i liječnici. Vozilom hitne pomoći prevezen je u bolnicu

Na utakmici 2. pretkola kvalifikacija za Europsku ligu Craiova - Honved (3:1 nakon kaznenih udaraca, 0:0) dogodio se incident. Sudac Arnold Hunter završio je u bolnici nakon što je kraj njega eksplodirao topovski udar.

U 120. minuti utakmice, na isteku posljednjeg produžetka, među igračima kod gol-aut linije nastala je gužva. Sudac je staja sa strane, a onda je s tribine doletjelo pirotehničko sredstvo. 

Sudac Hunter pao je na koljena i odmah se primio za desno uho. Nedugo nakon toga ušli su i liječnici. Vozilom hitne pomoći prevezen je u bolnicu. 

Pripadnici navijačke skupine mađarskog Honveda pokušali su stići do tribine s domaćim navijačima, ali u tome ih je spriječio suzavac koji je bacila policija. 

Iako je Craiova izborila prolaz, ona bi mogla biti kažnjena za bačeni topovski udar. Moguće je da rumunjska momčad bude izbačena iz natjecanja, pa bi u tom slučaju dalje prošao Honved.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 2

AL
alphazulu99
22:38 01.08.2019.

Pomislio sam kako se radi o ekipi iz "naseg hajduka".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije