Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska liga

Tomasov zabio 'hat-trick' u uvjerljivoj pobjedi Astane

Marin Tomasov
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
01.08.2019.
u 21:39

Kazahstanski sastav će u trećem pretkolu igrati protiv Vallette

Nogometaši Astane izborili su plasman u 3. pretkolo Europske lige nakon što su u uzvratnom susretu 2. pretkola pobijedili andorsku momčad Santa Coloma s 4-1 nakon što je prvi susret završio bez golova.

Najbolji igrač utakmice bio je hrvatski nogometaš Marin Tomasov koji je bio trostruki strijelac.

Gosti su poveli u sedmoj minuti golom Enrica Pija, no Astana je u nastavku susreta okrenula rezultat s četiri pogotka. Izjednačio je Runar Mar Sigurjonsson iz jedanaesterca u 24. minuti, a potom je na scenu stupio Tomasov upisavši 'hat trick'.

Bivši igrač Hajduka i Rijeke ušao je u igru u 60. minuti, a 13 minuta kasnije je zabio za 2-1. U 79. minuti još jednom je svladao Eloya Casalsa, da bi sjajan nastup okrunio i trećim golom u sudačkoj nadoknadi. Drugi hrvatski nogometaš u redovima Astane, Luka Šimunović nije nastupio.

Kazahstanski sastav će u trećem pretkolu igrati protiv Vallette.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije