Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobijedili Real

Tomić junak pobjede za Barcelonin naslov naslov

Ante Tomić
Rafa Casal/UESyndication/PIXSELL
26.06.2014.
u 23:36

Obojici je iz njihova Dubrovnika čestitao izbornik Jasmin Repeša koji je danas objavio popis kandidata za Svjetsko prvenstvo

Ante Tomić bio je junak pobjede Barcelone 83:81 nad Realom za naslov prvaka Španjolske. Trećoj finalnoj pobjedi Katalonaca (3-1) Dubrovčanin je kumovao sa 22 koša, 9 skokova i 10 iznuđenih prekršaja, a toj pobjedi radovao se i 19-godišnji mu sugrađanin Mario Hezonja koji nije bio u sastavu, ali je igrač koji predstavlja Barcinu budućnost.

Obojici je iz njihova Dubrovnika čestitao izbornik Jasmin Repeša koji je danas objavio popis kandidata za Svjetsko prvenstvo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije