Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPTIMIZAM kod bijelih

Tomasov: Rijeka nema što tražiti na Poljudu

Marin Tomasov
Vanja Zubčić
11.03.2010.
u 12:11

Uoči subotnjeg dvoboja s Rijekom (20.15) na Poljudu vlada optimizam, a mladi veznjak bijelih poručuje momčadi s Kantride kako nemaju šanse.

I igrače i navijački puk osokolile su dvije uvjerljive pobjede Hajduka na početku proljetnog dijela prvenstva pa nitko ne sumnja da će i Rijeka primiti svoju porciju golova.

- Nemaju što tražiti na Poljudu. Sve momčadi, osim jedne, ovdje se dolaze braniti, vjerojatno će i Rijeka. No mi se ne bavimo njima, već našom igrom, sve ovisi o nama - kaže Hajdukov veznjak Marin Tomasov.

Dobro odrađene pripreme pod Rejinom palicom temelj su Hajdukove igre, no i novi trener donio je nešto svoga.

- Svi znaju da se kuća ne gradi od krova nego od temelja. Reja je napravio dobre temelje, Poklepović je znao kako će nastaviti - objašnjava Tomasov.

Iako je ljevak, dobro se snalazi na desnom krilu, ta mu pozicija, tvrdi, odgovara. No prostora za napredak uvijek ima, Poklepović tvrdi da je momčad trenutačno na 70-ak posto svojih mogućnosti.

- Naravno da možemo još bolje, no što se mene tiče, neka samo nastave ovako igrati i pobjeđivati pa nek' i dalje bude rezerve - jasno će Marin.

Polufinale Kupa s Dinamom iznimno je važno za bijele.

- Nastojat ćemo kroz prvenstvo dizati formu, tako da se ne bojim utakmica protiv Dinama u Kupu - zaključio je Tomasov.

Komentara 3

MI
mitar
15:06 11.03.2010.

Veliki partizanski derbi

ZM
zmaj5
13:58 11.03.2010.

Ne kažem da niste bolji od Rijeke,ali nemoj se kur****.Tako nije imao Medvešćak što tražiti protiv Graza. Almeire protiv Barcelona ,Lyon protiv Reala,znamo svi kako je završilo.Još si pre mlad da se razbacuješ ovakvim izjavama.Igraj i šuti,na početki si karijere,nikad ne znaš što te može zadesiti,zato budi sportaš,a ne lajavac.Igraj i time se dokaži, a ne prepotentnim izjavama po novinama.

OB
-obrisani-
23:23 11.03.2010.

Hajduk-Rijeka 0:1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije