Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN RAKITIĆ
Povratak na članak

To iskustvo će me zauvijek pratiti, ali nakon njega se probudila moja karijera

- Moje misli su usmjerene na Sevillu. Imam odgovornost kao kapetan pa o transferu uopće ne razmišljam - rekao je Rakitić.

Komentari 6

DU
Deleted user
22:29 09.01.2014.

...otkrit ću vam "tajnu": Dođete li u Sevillu, na Ramon Sanchez Pizhuan, kad nije utakmica, a htjeli biste dodirnuti travu tog čuvenog stadiona, uđite na ulaz iza souvenirshopa i čovjeku za pultom samo kažite: "Kroacia, Rakitic!" Raketa - primero senor!

VL
CA
carpediem
22:23 09.01.2014.

Bravo Raketa od rijeci si i poslije utakmice jest boli nas sve sto si promasio protiv Spanjolske ali dobro je da te je to napravilo jos boljim samo tako naprijed.

VL
Avatar Jalnuški
Jalnuški
08:55 10.01.2014.

Promašio protiv Španjolske. Bilo pa prošlo (iako još boli). A sad pogodi protiv Brazila. :-)

VL
TO
tomicro
12:17 10.01.2014.

Schöne Grüsse aus der Schweiz! Raketa svaka ti cast! I da si nam brazilcima spucao jednu volej pa da budes upisan zlatnim slovima u povijest! Viel Glück!

VL
DU
Deleted user
17:12 10.01.2014.

raketa ,mozda ti jesi zaboravio ali ja ne da si usrao tekmu protiv turske na EM 2008,poslije gola Klasnica izgubio si loptu na aut liniji i od tog je krenula akcija iz koje su izjednacili a mi nazad doma,to sto si promasio na EM 2012 moze se i boljima desiti!!!!!!!!!!!!!

VL
Avatar Topgen
Topgen
11:48 11.01.2014.

Bravo Raketa , bravo i za Svicu koja je od tebe napravila dobrog nogometasa i nadasve dobrog covjeka. Znam zasto volis Sevillu ; super grad , super klima , super ljudi. Po meni , poceo si bolje igrati kad te je nedavno Stimac dobro naruzio i rekao ti : - Moras , moras i mozes puno bolje. -

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.