Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIV POTEZ

Tko će biti sportski direktor Dinama nakon Čačića? Iz kluba stigao odgovor

Zagreb: Igor Bišćan održao je prvu konferenciju kao trener Dinama
Goran Stanzl/PIXSELL
07.04.2023.
u 16:41

Na tiskovnoj konferenciji pri predstavljanju novog trenera Dinama Igora Bišćana je, očekivano, stiglo i pitanje novog sportskog direktora, na što je klub dao odgovor

Novi trener zagrebačkog Dinama Igor Bišćan od 13 sati je održao prvu pressicu kao šef stručnog stožera plavih. Bivši trener Rijeke i Olimpije te izbornik mlade reprezentacije naslijedio je Antu Čačića.

No, donedavni trener Ante Čačić je obnašao i poziciju sportskog direktora koja je u ovom trenutku upražnjena. Hrvatska javnost, je, kao i za trenera, odmah proispitivala tko će naslijediti Čačića i na toj poziciji. Spominjalo se u priči nekoliko imena, a najviše ono bivšeg hrvatskog reprezentativca i sada nogometnog stratega, Stjepana Tomasa. 

Na tiskovnoj konferenciji pri predstavljanju Igora Bišćana je, očekivano, stiglo i pitanje novog sportskog direktora, na što je klub dao odgovor.

- Ne znamo otkud je došla vijest da je Stjepan Tomas taj. Klub demantira tu vijest i klub u ovom trenutku ne treba niti gleda da netko postane sportski direktor - prenio je stavove Dinama glasnogovornik kluba Marko Bošnir.

Dinamo u sklopu 28. kola sutra gostuje kod Lokomotive u Kranjčevićevoj od 17 sati i pobjeda u gradskom derbiju im je imperativ. Hajduk se približio na sedam bodova zaostatka i opet učinio prvenstvo zanimljivim. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije