Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKY SPORTS

Poznato je koji klubovi žele Brunu Petkovića. Vatreni nastavlja niz odlazaka iz Dinama?

U posljednjem susretu 24. kola SuperSport HNL-a Dinamo i Osijek  odigrali 1-1
Luka Stanzl
07.04.2023.
u 11:02

28-godišnji centarfor hrvatskog prvaka mogao bi naplatiti nastup na svjetskom prvenstu u Kataru i otići u inozemstvo

Dobro upućeni britanski Sky Sports prije nekoliko dana lansirao je informaciju kako su tri engleska prvoligaša zainteresirana za hrvatskog napadača Brunu Petkovića. U jutarnjim satima je procurila informacija od istog izvora kako ga želi kupiti West Ham, klub koji se ove sezone bori za ostanak u elitnom društvu engleskog nogometa.

Prema nekim vijestima također bi ga radio kupio i Everton, slavni klub koji se nalazi u sličnim problemima. Petković prema Transfermarktu vrijedi šest milijuna eura što ne bi trebao biti preveliki financijski zalogaj za ove dobrostojeće klubove koji se nadaju kako će im upravo vatreni popraviti golgetersku efikasnost. 

Brunin ugovor vrijedi do ljeta 2024. godine i mogao bi nastaviti niz odlazaka iz Maksimira nakon kapetana Arijana Ademija i Mislava Oršića koji nastupa za Southampton. 

Petković je u Dinamu od 2018. godine, a do sada je upisao 202 nastupa te zabio 63 gola. Za Hrvatsku je nastupio 29 puta i zabio sedam golova.

 

Komentara 3

KO
komšikanac
14:59 07.04.2023.

6 mil.eura za Petkovića je sramotno malo, ispred tog broja trebala bi biti "1"

JU
juma
13:04 07.04.2023.

Zašto bi otišao i Petković? Ključni igrači ne žele više igrati u ovakvom klubu, jer su na ovaj ili onaj način svi bili ii jesu povezani sa Z. Mamićem. To se dobro vidjelo po zadnjim isforsiranim odlascima, kao i poo pristupu utakmicama. Ako se ovako nastavi, uskoro bi Bišćan, Šimić, Tomas i ostali mogli opet navući dresove i kopačke za klub koji toliko vole. Trener onda može biti i Barišić, a Možemo preuzeti sportski menadžment.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije