Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmijeh i užitak

Tisuću djece tijekom subote posjetilo je 'Dane športa grada Splita'

Dani športa grada Splita
Foto: Osobna arhiva
1/9
18.11.2018.
u 00:20

Od najranijih sati djeca su u pratnji roditelja pohrlila prema sportskom centru Gripe, bazenima Poljud, Parku mladeži, teniskim terenima na Firulama. Svatko se okušao u nekom od 32 ponuđena sporta

Osmijeh i užitak, subota je na manifestaciji 'Dani športa grada Splita' što je organizira Javna ustanova Športski objekti, protekla iznad očekivanja.

Od najranijih sati djeca su u pratnji roditelja pohrlila prema sportskom centru Gripe, bazenima Poljud, Parku mladeži, teniskim terenima na Firulama. Svatko se okušao u nekom od 32 ponuđena sporta.

- Završetkom prvog dana manifestacije 'Dani športa grada Splita' iznimno smo zadovoljni posjećenošću sportskih objekata od strane djece i roditelja. Naglasili bi da su djeca bila zainteresirana i za manje 'popularne' sportove. Kroz Ustanovu Športski objekti tijekom subote, prema procjenama naših volontera i trenera, koji su dali izniman doprinos uspjehu manifestacije, prošlo je gotovo tisuću djece, koji su se okušali u raznim sportovima. Očekujemo da će i nedjelja biti posjećena, vrata naših dvorana, bazena i borilišta bit će otvorena od 8 do 17 sati tako da svi koji su bili spriječeni tijekom subote mogu doći i upoznati se sa sportovima koje Split nudi - kazala je Edita Grubišić, voditeljica projekta 'Dani športa grada Splita'.

Posebnu pozornost i divljenje plijenio je zid u SC Gripe 'Splitski sportaši za Vukovar' na kojem su izloženi predmeti koje su splitski klubovi i sportaši poklonili gradu heroju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije