Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLUKA DISCIPLINSKOG SUCA

Sušiću utakmica suspenzije zbog crvenoga kartona protiv Lokomotive

Hajduk
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/5
24.02.2016.
u 15:36

Takvu je odluku donio disciplinski sudac MAXtv Prve lige Saša Pavličić-Bekić nakon uvida u prijavu suca („hvatanje protivničkog igrača rukom za lice i odgurivanje u prekidu igre“) i pregledom snimke utakmice.

Jedini isključeni igrač na utakmicama 23. kola MAXtv Prve lige, Tino-Sven Sušić (Hajduk), kažnjen je s jednom utakmicom zabrane igranja i 6.000 kuna novčane kazne zbog isključenja na utakmici Lokomotiva-Hajduk.

Takvu je odluku donio disciplinski sudac MAXtv Prve lige Saša Pavličić-Bekić nakon uvida u prijavu suca („hvatanje protivničkog igrača rukom za lice i odgurivanje u prekidu igre“) i pregledom snimke utakmice.

Na istoj utakmici delegat je evidentirao upotrebu pirotehničkih sredstava u drugom poluvremenu (60., 61. i 76. minuta) na gostujućoj tribini među pripadnicima navijačke skupine Torcida: zbog toga je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 6.000 kuna dok NK Lokomotiva kao organizator utakmice mora platiti 5.000 kuna.

NK Lokomotiva mora platiti još jednu kaznu od 5.000 kuna zbog prekršaja momčadi na utakmici (igrači su skupili šest opomena, članak 54. DP HNS), a isti iznos novčane kazne mora platiti i NK Istra 1961 zbog momčadskog prekršaja (sedam opomenutih igrača) na utakmici protiv Inter-Zaprešića.

>> Hajduk odgovorio Lokomotivi: Prozivate nas, a nemate stadion, vlastite igrače ni navijače

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
22:03 24.02.2016.

Što pišu kazne kada ih nitko ne plaća...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije