Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMINUO MU OTAC BOJAN

Teški dani za Stipu Miočića: 'Počivaj u miru. Znam da me sada gledaš s neba'

Zagreb: MMA borac Stipe Mio?i? održao konferenciju za medije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/4
23.11.2022.
u 09:17

""Razgovori s bili su najbolji trenuci. Znam da si gore, iako mi je teško, ali sigurno si se udobno smjestio i gledaš nas. Jako te volimo, hvala ti što si bio ti. Djeca ne bi bila to što jesu da te nije bilo", napisao je Stipe o ocu Bojanu.

Hrvatsko-američki UFC teškaš Stipe Miočić na Instagramu je podijelio tužnu vijest - preminuo mu je otac Bojan (61).

"Nisam to htio objavljivati, ali želim da svi znaju. Moj je otac umro u nedjelju i hvala vam na svim porukama, pozivima i molitvama. Bio si veseljak, tvrdoglav, samouvjeren, tip osobe koja je svakome rekla što misli. A to sam definitivno pokupio od tebe. A opet, bio si najnježnija osoba prepuna ljubavi (a i to sam pokupio od tebe). Zahvalan sam što si bio uz mene u 40 godina života. Možda jesi bio pola svijeta dalje, ali si uvijek bio tu za mene", napisao je Stipe i dodao:

"Razgovori s bili su najbolji trenuci. Znam da si gore, iako mi je teško, ali sigurno si se udobno smjestio i gledaš nas. Jako te volimo, hvala ti što si bio ti. Djeca ne bi bila to što jesu da te nije bilo. Ne volim dijeliti osobne stvari na društvenim mrežama, ali važno je da se sjetimo njegovog života i toga kako je dobar čovjek bio. Počivaj u miru, znam da ćeš paziti na nas."

Bojan Miočić rođen je u Rtini kraj Paga, dok je Stipina majka Kathy iz okolice Centigrada. Živjeli su u SAD-u, no njihov je brak propao. Bojan Miočić se 2011. vratio u Europu i živio u Linzu. Svom sinu Bojanu usadio je veliku ljubav prema Hrvatskoj što se jako dobro vidi po svakom nastupu u kavezu. 

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Ključne riječi

Komentara 2

CR
crocro
08:10 24.11.2022.

Ovdje na kraju piše da je Bojan imao sina Bojana, pa mi nije jasno. U svakom slučaju sućut obitelji Miočić. Ma jasno mi je, ali provjerite što ste napisali prije nego stisnete "pošalji".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije