Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susret

Teniske legende čestitale Bastianu Schweinsteigeru na rođenju sina

Bastian Schweinsteiger
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
20.03.2018.
u 21:21

Schweinsteiger trenutačno igra za Chicago Fire, a teniske legende promoviraju Laverov kup koji će se u rujnu održati baš u tom gradu

Slavni tenisači australska legenda Rod Laver i Švicarac Roger Federer izašli su iz hotela, a pred njih je izašao bivši njemački nogometni reprezentativac Bastian Schweinsteiger.

Njihov srdačan susret na ulici u Chicagu snimila je kamera.

 

Basti waiting like an excited kid to meet Roger

A post shared by The Schweinsteiger’s ❤️ (@schweinsteigerfamily) on

Schweinsteiger trenutačno igra za Chicago Fire, a teniske legende promoviraju Laverov kup koji će se u rujnu održati baš u tom gradu.

Prvi taj ekshibicijski turnir između reprezentacija Europe i Svijeta održan je lani u Pragu. Za momčad Europe koju je vodio Björn Borg igrao je i naš Marin Čilić.

Bastian Schweinsteiger
1/17

Rod Laver i Roger Federer iskoristili su priliku pa su Schweinsteigeru čestitali na rođenju sina. Bastianova supruga Ana Ivanović nedavno je u Chicagu rodila sina Luku.

Schweinsteiger je na Instagramu objavio zajedničku fotografiju s Laverom i Federerom uz komentar: " Velika je čast sresti se s teniskim legendama u Chicagu. Sve najbolje na Laverovom kupu u rujnu".

Komentara 2

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
22:17 20.03.2018.

Obadvoje u tenisicima - Ana skoro viša od njega? Bit će Bastian ima " ono nešto" na što se upecala lijepa Ana !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije