Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Već je toliko prošlo
Povratak na članak

Te je noći Modrić donio najbolju odluku, zamislite što bi bilo da je rekao 'ne'

Tih se dana naveliko govorilo da će iz Dinama preseliti u Newcastle, no čelnici kluba sa samoga sjevera Engleske predugo su vagali

Komentari 3

MK
mksdk
15:51 26.04.2019.

Sjetimo se sada nekih komentara naših bliskoistočnih susjeda: 'Taj kržljavac nema što tražiti u Engleskoj ligi, neće taj ni rezerva biti, nego će na tribinama grickati kokice', 'Igrač koji samo zna dodati prvom do sebe. A i to samo uuu nazad', 'Hobit u Engleskoj može samo donositi vodu drugima', 'Slijedeće sezone u Trabzonsporu'. Uglavnom, na Luki su nam susjedi izgubili vjerodostojnost za slijedećih 50 godina, a ujedno su i pojasnili zašto im je repka u banani (naravno, za one koji znaju čitati između redaka).

VL
KA
kajinx
12:43 26.04.2019.

LL! Luka Legenda!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.