Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENIRAO S OBOJICOM

Taravel: Halilović me strašno podsjeća na Hazarda!

Taravel
Sanjin Strukic/Pixsell
03.11.2014.
u 22:16

- Njih dvojica su isti profil igrača, vrlo prodorni, opasni, a kod obojice fascinira i fantastična kontrola lopte. Alen Halilović bi baš poput Edena Hazarda mogao napraviti veliku karijeru.

Jeremy Taravel oporavio se od teške ozljede koljena i već sada postao važan član zadnje linije Dinama.

- Stvarno uživam ovdje u Zagrebu. Ovdje sam sa svojom obitelji, a život je uz suprugu, sina i brata uvijek mnogo lakši. Zagreb nam pruža sjajne uvjete za miran i lagodan obiteljski život - rekao je Taravel za Goal.

Mnogi kažu da je obrana najslabiji dio modre momčadi.

- Obrambeni dio momčadi ne čini samo zadnja linija, već cijela momčad mora biti potpuno podređena defenzivnim zadacima. Ne mogu samo tri ili četiri igrača braniti nalete suparnika, u tom segmentu igre svi skupa moramo biti složni i koncentrirani.

Taravel je u mlađim kategorijama trenirao Edenom Hazardom. Otkrio je na koga ga podsjeća.

- Na Alena Halilovića! Njih dvojica su isti profil igrača, vrlo prodorni, opasni, a kod obojice fascinira i fantastična kontrola lopte. Alen Halilović bi baš poput Edena Hazarda mogao napraviti veliku karijeru. Kažem, u dobi od 17 godina u igračkim kvalitetama njih dvojice i nema velike razlike, obojica su već u tim godinama iskazivali vrhunsku klasu.

Čitavi intervju pročitajte na portalu Goal.com

>> Europske utakmice ponovno s BBB na tribini - najavili su povratak!

Komentara 2

Avatar comandante
comandante
10:05 04.11.2014.

Mene podsjeća na Ibrahimovića, stasom najviše, da Hazard, hahahahhaa,

LE
LeonardS
09:02 04.11.2014.

Mene Halilović strašno podsječa na djete.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije