Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završnica NHL lige

Tampa odmah uzvratila udarac Starsima u dramatičnom velikom finalu

Tampa Bay Lightning
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
22.09.2020.
u 09:35

Tampa je veliki posao obavila u prvoj trećini stigavši do vodstva 3:0

Hokejaši Tampa Bay Lightninga su u drugoj utakmici finala doigravanja NHL lige pobijedili Dallas Starse s 3:2 i u seriji na četiri pobjede izjednačili na 1-1. Treća utakmica u borbi za Stanley Cup je na rasporedu u Edmontonu u četvrtak.

Nakon što je Dallas slavio u prvoj utakmici s 4:1, drugi dvoboj velikog finala je otišao na suprotnu stranu. Tampa je veliki posao obavila u prvoj trećini stigavši do vodstva 3:0 koje je do kraja uspjela obraniti.

U 12. minuti je za 1:0 zabio Brayden Point, tri minute kasnije Ondrej Palat je povećao na 2:0, samo minutu kasnije već je bilo 3:0, a gol je zabio Kevin Shattenkirk.

Dallas je smanjio pet minuta prije kraja druge trećine golom Joea Pavelskija, da bi Mattias Janmark u šestoj minuti posljednje dionice zabio za 3:2.

Do kraja je bilo dovoljno vremena za izjednačenje, no Andrej Vasilevskij je branio sjajno zaustavivši ukupno 27 udaraca.

- U prvoj utakmici smo upisali težak poraz. Bio je to loš početak finala, no ovo je doigravanje, Morate igrati dalje - kazao je Nikita Kučerov koji je upisao dvije asistencije.

- Nakon loše prve utakmice, tražili smo unutarnju snagu koja nas je krasila tijekom cijele sezone. I pronašli smo je, Sviđa mi se kako smo im odgovorili - dodao je branič Tampe Victor Hedman.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije