Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantirao glasine

Talijanska zvijezda oplela po Mourinhu pa progovorio o fizičkom obračunu s Markom Livajom

Split: U 18. kolu Supersport HNL-a sastali se Hajduk i Šibenik
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/3
10.04.2023.
u 23:45

Antonio Cassano na Instagramu je odgovorio treneru Rome Joséu Mourinhu koji je prije dva dana spomenuo i Hajdukovog Marka Livaju kako bi se sprdao s donedavnim talijanskim napadačem.

Cassano je prvi pokrenuo raspravu kada je, između ostalog, Mourinha nazvao glumcem, te poručio da ga momčadi poput Real Madrida, koje imaju simpatičan stil igre, nikako ne bi trebale angažirati.

Ipak, Mourinho mu nije ostao dužan te ga je u svom stilu podsjetio na neke stvari, a spomenuo je i Marka Livaju, iako u prvi mah nije bilo jasno zašto.

Mediji su nagađali o čemu je riječ, a istina je da su se sukobili na jednom od treninga Intera, ali do fizičkog obračuna nije došlo, već se, kako tvrdi Cassano, sve svelo na nekoliko teških riječi.

"Posvađao sam se s njim, rekli smo si nekoliko teških riječi, ali nakon dva dana ostali smo prijatelji kao i prije. Majka me naučila, dragi Mourinho, a ja ću tebe i one koji pišu gluposti reći da se ne bojim bilo koga i bilo čega i da se mogu suočiti sa svakim. Nije problem boriti se, ali nikada se u karijeri nisam borio na terenu. U privatnom životu je nešto drugo: borio sam se i tukao s 30.000 ljudi.

Reci špijunu da se 20 ljudi zaustavilo na cesti i da nije bilo nikakvog fizičkog obračuna između Livaje i mene. Reci onom zečiću koji ti je rekao sr***a, to je sr***e, baš kao i način na koji tvoje ekipe igraju," rekao je Cassano.

Jose’ Mourinho coach (AS Roma) during the Italian Football Championship League A 2022/2023 match between AS Roma vs UC Sampdoria at the Olimpic Stadium in Rome on 02 Apri 2023. Photo: Fabrizio Corradetti/LiveMedia //IPA
Foto: Fabrizio Corradetti/LiveMedia / ipa-agency.net

Navodno je netko od bivših igrača Intera ispričao Mourinhu epizodu između Cassana i Livaje iz sezone 2012./13., jer je Portugalac tada vodio Real Madrid, a u Interovoj svlačionici bilo je puno više igrača koje je Portugalac vodio u tom razdoblju. Cassano je najavio da će o tome detaljnije govoriti u emisiji Bobo TV na Twitchu s Vierijem, Adanijem i Ventolom.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije