Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DLAKE NA JEZIKU

Mourinho opleo po bivšem igraču Rome pa spomenuo i Marka Livaju

Torino v AS Roma - Serie A - Stadio Grande Torino
Foto: Jonathan Moscrop
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
09.04.2023.
u 09:45

Mourinho je uzvratio bivšem napadaču Rome Antoniju Cassanu za brojne kritike koje je uputio na njegov račun, a dotaknuo se i Marka Livaje.

Nogometaši Rome skočili su na treće mjesto ljestvice talijanskog prvenstva minimalnom 1-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Torina, kojega vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, u susretu 29. kola. Jedini pogodak u vrlo lošoj utakmici postigao je Dybala (8-11m) iz kaznenog udarca u samom otvaranju dvoboja.

Treća Roma sada ima 53 boda, jedan više od četvrtog Milana, a dva više od petog Intera, dok joj drugi Lazio, koji od 20.45 sati igra protiv Juventusa, bježi dva boda. Nikola Vlašić igrao je od 82. minute za Torino koji je ostao 11. sa 38 bodova.

No, pažnju sportske javnosti kao i uvijek privuklo je ono što se događalo nakon utakmice, točnije na konferenciji za novinare trenera Rome Josea Mourinha.  Mourinho je uzvratio bivšem napadaču Rome Antoniju Cassanu za brojne kritike koje je uputio na njegov račun, a dotaknuo se i Marka Livaje.

07.04.2023., stadion Poljud, Split - SuperSport HNL, 28. kolo, HNK Hajduk - NK Istra 1961. Marko Livaja, Dario Melnjak Photo: Milan Sabic/PIXSELL
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

- Svi imaju pravo na mišljenje i kritiziranje. Ali kad se radi o drugima, poput Antonija, oni su drukčiji. On uživa, a drugi ozbiljno rade. Ako kritiziraju Romu ili Mourinha, njima je zabavno. Cassano je igrao za Romu, Inter i Real. U Madridu ga se sjećaju po jakni, s Romom je osvojio Superkup a da nije igrao, a za Inter nije osvojio ni Kup Lombardije - započeo je trener.

Znate što sam ja osvojio s Interom, Realom i Romom. On će imati problem sa mnom, ja neću imati problem s njim. Samo ću mu reći jedno: pazi, Antonio, imaš 40 godina, a ja 60. Ponekad ti dođe neki Marko Livaja i onda je teško - zaključio je Mourinho.

Portugalac je aludirao na sezonu 2012./13. kada su Cassano i Livaja bili suigrači u Interu. Upravo je sadašnji kapetan Hajduka tada postepeno počeo izbacivati Cassana iz sastava, zbog čega je talijanski napadač na kraju te sezone napustio Inter.

>> VIDEO: Dan nakon povijesne utakmice, španjolski medij piše: Modriću se bliži kraj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije