Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP u futsalu

Talijanima bronca, Hrvatskoj najbolji rezultat u povijesti

Hrvatska Rusija futsal (1)
Igor Kralj/Pixsell
11.02.2012.
u 18:45

Pogodak u porazu Hrvatske (1:3) postigao je Jakov Grcić, a za Talijane su zabili Assis, Honorio i Mammarella.

Hrvatska futsal reprezentacija izgubila je 1:3 od Italije u borbi za brončanu medalju na Europskom prvenstvu. Naši su pružili dostojanstven i veliki otpor favoriziranim protivnicima, ali presudila je talijanska kvaliteta. Pogodak za Hrvatsku postigao je Jakov Grcić pri rezultatu 2:0 za Italiju (Assis, Honorio), a krajnji rezultat postavio je talijanski vratar Mammarella.

Kraj utakmice

39' 3:1 za Italiju Talijanski vratar Mammarella koristi to što smo igrali s igračem više, uzima loptu, i zabija od gola do gola za potvrdu bronce.

37' Prilika za Hrvatsku Grcić puca pod gredu, talijanski vratar brani.

35' Prilika za Hrvatsku Ista akcija kao i kod prvoga gola, samo s druge strane, no Grciću u izglednoj poziciji oštro upućena lopta prolazi kroz noge.

31' Gooooool - Hrvatska smanjila na 2:1 Gotovo odmah je Hrvatska iskoristila dodatnog igrača na parketu. Nakon prekrasne kombinacije, Jakov Grcić zabija za smanjenje vodstva.

30' Hrvatska je uvela igrača više

25' 2:0 za Italiju Nonšalancija u obrani ipak je skupo stajala našu reprezentaciju. Honorio koristi novu izgubljenu loptu Hrvata i zabija za 2:0.

24' Prilika za Italiju Hrvatska opet petlja u obrani, no Vampeta promašuje cijela vrata sa sedam metara udaljenosti.

22' Prilika za Hrvatsku Marinović puca snažno s 8-9 metara, no ravno u talijanskog vratara.

Kraj prvog dijela

20' Prilika za Italiju Romano je izašao sam pred Jukića na samom isteku prvog dijela, no promašuje vrlo izglednu šansu.

16' Prilika za Hrvatsku Despotović je išao sam na vratara Italije Mammarellu, koji mu fenomenalno brani udarac.

11' Prilika za Hrvatsku Izabranici Mate Stankovića složili su fenomenalnu akciju, ali Marinović ne zabija stopostotnu šansu sa samo metar-dva od gola.

9' Talijani su bolji u utakmici za broncu, naši kao da su još pod dojmom poraza od Rusije u polufinalu.

8' Prilika za Italiju Naši susjedi imali su slobodni  udarac na samoj crti šest metara, ali mali vatreni uspjevaju se obraniti.

'1 1:0 za Italiju Brazilski Talijan Saad Assis postigao je pogodak nakon samo 58 sekunda igre. Naš vratar Jukić obranio je udarce Assisa i Patiasa, ali je bio nemoćan kod odbijanca kojega je Assis spremio u mrežu.

Hrvatska malonogometna vrsta lovi prvu medalju s europskih prvenstava u povijesti, a s druge strane su nam stari znanci Talijani protiv kojih još nismo upisali ni jednu pobjedu u 13 međusobnih susreta.

Komentara 16

DU
Deleted user
19:07 11.02.2012.

EUJanez, nažalost Slovenci su na ovom turniru osvojili 14-to mjesto. Iako mislim da su zaslužili biti 12. ti. Hrvatska se bar bori za medalju. Kako si ti jedan jadan čovjek, nisi ti ni Slovenac ni ništa, ti si jedna obična nula od čovjeka.

BE
beneronaldo
20:12 11.02.2012.

kako sad odjednom veliki uspjeh, a još jučer smo se hvalili i obećavali kako ćemo zgaziti, uništiti, samljeti talijane i pretvoriti ih u mortadelu

OB
-obrisani-
18:59 11.02.2012.

Forza Italia...Navijamo za vas svim srcem.. Građani Slovenije !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije