Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer pred realizacijom

Talijani tvrde: Gotovo je, Dinamov dragulj odlazi u slavni talijanski klub!

Ante Ćorić
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/6
19.01.2018.
u 14:00

Prema najnovijim informacijama, Dinamo bi trebao dobiti 12 milijuna eura.

Ante Ćorić godinama slovi za najtalentiranijeg igrača Dinama, stalno se piše o interesu velikih europskih klubova za njega, a talijanski mediji tvrde da je na pomolu dogovor oko njegova transfera.

Ante Ćorić trenutačno se nalazi na pripremama sa suigračima iz Dinama, a uskoro bi mogao potpisati za slavnu talijansku Romu.

Romin direktor Ramón Rodríguez Verdejo oduševljen je mladim hrvatskim nogometašem, kao i talijanski mediji.

Ante Ćorić
1/5

"Ako Roma traži igrača koji kvalitetno može igrati između linija, stvarati višak i suigrače gurati u gol-šanse, onda je Ćorić pravi igrač. Ukratko, ono što je bio Miralem Pjanić" pišu talijanski mediji.

Prema najnovijim informacijama, Dinamo bi trebao dobiti 12 milijuna eura. Ta priča prvi put se pojavila prije mjesec dana, ali tada su iz Maksimira dolazile informacije da ga ne puštaju za manje od 15 milijuna. Sada se piše da su modri ipak pristali na 12 milijuna, ali uz uvjet da Ćorić do kraja sezone ostane u Dinamu, a tek se na ljeto preseli na Apenine.

Komentara 15

DU
Deleted user
16:17 19.01.2018.

Da igra u Hajduku oni bi ga poklonili, zato sto nemaju Mamica.

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
15:29 19.01.2018.

Šta ti je ugled.... dovoljno da si Hrvat pa još iz dinama i ne pitaj za cijenu ....al do toga treba doć

ČI
čikaga
19:14 19.01.2018.

Igrat će kao Jedvaj, Pjaca i Rog. Bože koja sposobnost Dinama da tako inkasira za tog malog LENJIVCA koji samo hoda po terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije