Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVA OPCIJA

Talijani odabrali: Evo tko će im uoči Eura 'glumiti' Vatrene, izbor je pao na reprezentaciju iz susjedstva

Christmas Package 2021
PA Wire/PRESS ASSOCIATION
09.02.2024.
u 18:25

Aktualni europski prvaci planiraju dobro skenirati situaciju uoči ogleda protiv Hrvatske na kontinentalnoj smotri

Jedan od suparnika hrvatske nogometne reprezentacije u skupini B na ovogodišnjem EURU, branitelj naslova Italija svoju će posljednju pripremnu utakmicu odigrati 8. lipnja protiv Bosne i Hercegovine u Empoliju, objavio je Talijanski nogometni savez (FIGC) u petak.

Talijani će protiv BiH igrati četiri dana nakon što u Bologni dočekaju Turke.

U ožujku će izbornik Luciano Spalletti provjeriti svoje snage u SAD-u gdje će 21. ožujka igrati protiv Venezuele, a tri dana kasnije protiv Ekvadora.

EURO u Njemačkoj će se igrati od 14. lipnja do 14. srpnja, a Italija će u 1. kolu igrati 15. lipnja protiv Albanije, 20. lipnja protiv Španjolske te u posljednjem 3. kolu 24. lipnja protiv Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije