Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz talijanskog kampa

Talijani izborniku Prandelliju već našli zamjenu - Mancinija!

'Manchester City's Mario Balotelli (left) with manager Roberto Mancini (right) on the touchline. Photo: Press Association/Pixsell'
PA/Pixsell
07.06.2012.
u 16:31

Vodeći ljudi talijanskog nogometa nadaju se da bi Manciniju vođenje Italije na SP-u 2014. bio dovoljan izazov da napusti Manchester City.

Talijanski nogometni savez je, ako je vjerovati nekim medijima sa Čizme, već pronašao zamjenu sadašnjem izborniku Cesareu Prandelliju ako azzurri razočaraju na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini. A zamjena je - Roberto Mancini! Menadžer Manchester Cityja još je godinu dana ugovorom vezan za aktualnog engleskog prvaka i prošli je mjesec započeo pregovore oko produženja ugovora, ali čelnici Saveza nadaju se kako će mogućnost da vodi svoju zemlju na Svjetskom prvenstvu 2014. u Brazilu, natjerati Mancinija da prihvati ponudu za preuzimanje Italije.

Inače, kao još jedan kandidat, doduše, ne toliko poželjan u vodećim nogometnim krugovima u Italiji, spominje se i Carlo Ancelotti, trener PSG-a. Talijanski nogometni savez nasljednika Prandelliju zapravo traži već neko vrijeme, jer su sve glasnije priče kako se bivši trener Fiorentine želi vratiti u klupski nogomet.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije