Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bio na probi

Talentirani klinac odbio Dinamo i Hrvatsku, izabrao je Udinese i Kosovo

Dorian Nikolla
Foto: Instagram
27.12.2017.
u 11:28

- Imam pozive iz Švedske i Hrvatske, ali želim igrati samo za Kosovo, dodao je Nikolla

Dorian Nikolla (16) mladi je nogometaš kojem skauti predviđaju veliku budućnost. Nogomet je počeo igrati u Švedskoj u kojoj je odrastao, a kasnije je bio na probi u nekoliko klubova. Na kraju je odlučio prihvatiti ponudu Udinesea.

- Na probi sam prošao u Udineseu i uskoro s njim potpisujem ugovor. Interes su pokazali Dinamo i Benfica, ali sam u dogovoru s agentom odabrao odlazak u Udine, rekao je Nikolla, koji na Instagramu ima svoju fotografiju na kojoj je u dresu Dinama, u kojem je očito bio na probi.

Otkrio je da je zanimljiv i HNS-u, ali...

- Imam pozive iz Švedske i Hrvatske, ali želim igrati samo za Kosovo, dodao je Nikolla koji uskoro očekuje poziv u kadetsku reprezentaciju.

Dorian Nikolla
1/24
Ključne riječi

Komentara 26

BI
billynik
12:35 27.12.2017.

Stvarno mi nije jasno što je ovo piskaralo željelo reći i kakve veze taj klinac ima s Hrvatskom?

RE
Really
14:31 27.12.2017.

Bezveznog li teksta

ME
Metuzalem
15:22 27.12.2017.

Strasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije