Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLETJELA MU RUKA

Tako slavi Lavezzi: Igrača primio za stražnjicu

Ezequiel Lavezzi
Foto: screenshot/youtube
1/2
19.12.2013.
u 12:32

Cavanijeve golove njegov sunarodnjak Ezequiel Lavezzi proslavio je tako što suigrača Blaisea Matuidija primio za stražnjicu.

PSG je golovima Edinsona Cavanija tek nakon produžetaka pobijedio St. Etienne 2:1 i prošao u četvrtfinale francuskog kupa.

Cavanijeve golove njegov sunarodnjak Ezequiel Lavezzi proslavio je tako što suigrača Blaisea Matuidija primio za stražnjicu.

Inače, Lavezzi je prije nekoliko dana u slavlju nakon prvenstvene utakmice pokušao uhvatiti Zlatana Ibrahimovića za nos. Šveđanin njegov potez baš nije najbolje primio za razliku od Matuidija kojem očito ovo proslava Lavezzija nije zasmetala.

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Andreeejjj
19:00 19.12.2013.

Šta nije IBRU uhvatio tako...hebo bi mu sve po spisku dr. prof. Ibraaaaa :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije