Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMIRNO JE U FRANCUSKOM VELIKANU

Svlačionica Marseillea okrenula leđa Tudoru? Nova zvijezda ušla u sukob s hrvatskim trenerom

Club Friendlies - OM v AC Milan
AVENTURIER
06.08.2022.
u 14:30

Igrači su prema navodima medija jako nezadovoljni novim trenerom, bivši Sampaoli je bio omiljen.

Mjesec dana je prošlo od kada je Igor Tudor preuzeo klupu slavnog francuskog Marseillea. Od prije se već znalo da je strog trener koji traži veliku disciplinu, ali to očito ne odgovara zvijezdama ekipe iz Ligue 1.

Mediji pišu da je sada Matteo Guendouzi imao poprilično žestoku raspravu s bivšim Vatrenim u poluvremenu prijateljske utakmice protiv Milana, piše L'Equipe.

Nakon što je poludio na Tudora, Guendouzi se istuširao, spakirao i napustio stadion. Točan razlog njihove svađe zasad nije poznat.

Nastavak je to burnih odnosa našeg Tudora i glavnih igrača, prije toga je imao 'okršaje' s Jordanom Amavijem i Gersonom. Nova sezona uskoro počinje, a hoće li se ovi nemiri odraziti na igru Marseillea, ostaje da vidimo.

>> Trener Osijeka Nenad Bjelica najavio novu sezonu

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
16:59 06.08.2022.

Koje lupetanje i pretjerivanje, po čemu je Marsej tako slavan i čuven? Prosječan francuski klub.

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
17:13 06.08.2022.

Posebno europski i kulturni grači su prema navodima medija jako nezadovoljni novim trenerom jer je pravi hrvat sa zabacenog balkana i radi porijekla ima puno mana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije