Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZVOR IZ MARSEILLEA

'Igor Tudor je lud čovjek, trebate vidjeti kako se obraća igračima'

Club Friendlies - OM v AC Milan
AVENTURIER
03.08.2022.
u 13:20

La Provence navodi da je Tudor privatno ljubazan, ali da se promijeni čim dođe na teren. Navodno se igračima unosi i lice i dere se na njih

Turbulentna situacija trenutačno se događa u Marseilleu, jedinom francuskom klubu s naslovom Lige prvaka u kojem je prije nekoliko tjedana trenerski angažman dobio hrvatski trener Igor Tudor

Naime, na treninzima Marseillea već je ubilježeno nekoliko sukoba igrača Olympiquea i bivšeg hrvatskog reprezentativca. Već su snažne sukobe s Tudorom imali prvotimci Gerson, Cengiz Under i Jordan Amavi, a svi francuski mediji pišu o tome kako situacija postaje nepodnošljiva. 

L'Equipe navodi da je više igrača u svlačionici nezadovoljno Tudorovim metodama i da jedva čekaju da ode. Kapetan Dimitri Payet zatražio je sastanak s predsjednikom Pablom Longoriom kako bi iskazao nezadovoljstvo igrača Tudorovim metodama. Također, francuski mediji špekuliraju da se hrvatski trener neće dugo zadržati u klubu jer mu sve manje ljudi vjeruje.

La Provence navodi da je Tudor privatno ljubazan, ali da se promijeni čim dođe na teren. Navodno se igračima unosi i lice i dere se na njih.

– Taj čovjek je lud. Morate vidjeti kako se obraća igračima – rekao je izvor iz Marseillea za La Provence.

Sinoć je održan sastanak igrača i predsjednika Longorije. Tamošnji mediji pišu da su nogometaši Marseillea na sastanak došli ljutiti, a izašli nasmijani i opušteni. Iz toga se zaključuje da su dobili što su htjeli. Tudor se nakon sastanka nije zadržavao i napustio je kamp.

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
14:26 03.08.2022.

Kako sam ono pisao čim su ga postavili za trenera - sve je dobro dok se Payet ne naljuti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije