Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko WAKO prvenstvo

Odlični rezultati u Beogradu: Hrvatskoj zlato Nives Radić i još 12 odličja

WAKO
Facebook
01.11.2015.
u 12:45

Spomenimo čak devet brončanih medalja hrvatskih predstavnika, što sve zajedno čini 13 medalja osvojenih u Beogradu.

Završeno je Svjetsko WAKO prvenstvo u Beogradu, a Hrvatska se može pohvaliti s odličnim rezultatima te na koncu i nekoliko vrijednih medalja, piše FightSite.

Zlato u kategoriji do 70 kilograma u disciplini "low kick" osvojila je Nives Radić koja je sudačkom odlukom u finalnom dvoboju svladala Ruskinju Irinu Esenkulovu.

Njezinim stopama nije uspjela kročiti Splićanka Marija Malenica. Ona je u finalnom dvoboju, u završnici discipline K1, u kategoriji do 60 kilograma, poražena od Izraelke Nili Block, te se okitila vrijednim srebrom. Izraelka je slavila na bodove.

Srebrnu medalju je zaslužio je još jedan splitski udarač. Antonio Plazibat je u finalu "low kick" kategorije do 91 kilograma poražen od Rusa Basira Abakarova. U vrlo izjednačenom dvoboju suci su na koncu dali prednost ruskom borcu što je izazvalo nezadovoljstvo kod Plazibatovog tima.  Treće srebro Hrvatskoj je donijela Kristina Mijat koja je također izgubila u finalu.

Spomenimo čak devet brončanih medalja hrvatskih predstavnika, što sve zajedno čini 13 medalja osvojenih u Beogradu.

Prva po broju odličja je Rusija (11 zlatnih, 8 srebrinih i 8 brončanih), a zatim slijedi Srbija sa 9 zlata, 6 srebra i 14 bronci.

>> Više o borilačkim sportovima čitajte na FightSite

>> "Za ovaj sport nam treba samo volje i energije, tu zarade nema"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije