Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HIT NA INTERNETU

Svi pričaju o reakciji Casemira kada je vidio koga grli Ivan Rakitić

Europa League - Quarter Final - First Leg - Manchester United v Sevilla
Foto: Lee Smith/REUTERS
1/4
14.04.2023.
u 09:46

Rakitić se nakon utakmice srdačno izgrlio s vratarem Manchester Uniteda Davidom de Geom. To nije dobro sjelo veznjaku Uniteda Casemiru koji je to prijekorno gledao. Njegova reakcija postala je hit na internetu.

U prvom susretu četvrtfinala Europske lige Manchester United i Sevilla su na Old Traffordu odigrali 2-2, nakon što su gosti u posljednjih osam minuta izjednačili s dva autogola "Crvenih vragova". U preostalim susretima Feyenoord je pobijedio Romu sa 1-0, Juventus je identičnim rezultatom slavio protiv Sportinga, dok su Bayer Leverkusen i Union Saint-Gilloise odigrali 1-1.

"Crveni vragovi" su gotovo 80 minuta dominirali na Old Traffordu, imali dva gola prednosti i još nekoliko prilika za treći pogodak, no Sevilla je u završnici susreta ipak uspjela izjednačiti s dva autogola domaćina.

ManU je sjajno ušao u susret i u prvih pola sata deklasirao je suparnika postigavši dva gola. Oba pogotka zabio je Marcel Sabitzez, prvog u 14. minuti na dodavanje Brune Fernandesa, a drugog sedam minuta kasnije nakon fantastičnog proigravanja Anthonyja Martiala.

Austrijski reprezentativac mogao je u 32. minuti zabiti i treći pogodak, no marokanski vratar Bono je sjajno reagirao. U 35. minuti odličnu priliku je imao i Casemiro, no njegov udarac s ruba kaznenog prostora je španjolska obrana blokirala.

Najbolju priliku za goste u prvom dijelu imao je bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je u 44. minuti pucao iz slobodnog udarca sa 20 metara, ali preko gola.

ManU je u 62. minuti imao novu veliku priliku za treći gol, no udaraca Antonyja završio je u stativi. Sevilla se vratila u susret u 84. minuti. Jesus Navas je ubacio pred vrata, no Tyrell Malacia je nesretno zatresao vlastitu mrežu. Novi dodir sreće Španjolcima je stigao u drugoj minuti nadoknade. Ocampos je ubacio, En-Nesyri pucao glavom, a lopta je na putu do gola pogodila Harryja Maguirea prevarivši De Geu. Rakitić je odigrao cijeli susret za Sevillu.

Rakitić se nakon utakmice srdačno izgrlio s vratarem Manchester Uniteda Davidom de Geom. To nije dobro sjelo veznjaku Uniteda Casemiru koji je to prijekorno gledao. Njegova reakcija postala je hit na internetu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije