Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLJUŠTE REAKCIJE

Svi pričaju o potezu hrvatskog izbornika dok je svirala naša himna: 'Kralj! Kupio me za sva vremena'

Hanover:  Susret olimpijskih kvalifikacija rukometaša Hrvatska - Austrija
Foto: Swen Pförtner/PIXSELL
1/7
15.03.2024.
u 18:00

Vidjevši da su igrači i članovi njegova stručnog stožera stavili ruku na srce, to je učinio i Sigurdsson

Lijepim nastupom i pobjedom protiv Austrije od 35:29 hrvatska je rukometna reprezentacija krenula u turnir koji joj može osigurati nastup na ovoljetnim Olimpijskim igrama. Naši rukometaši u njemačkom Hannoveru imaju još dvije utakmice, a već bi pobjedom u subotnjem okršaju s domaćinom (14.30) mogli osigrati put u Pariz.

Dvoboj s Austrijom bio je debitantski za novog hrvatskog izbornika, Islanđanina Dagura Sigurdssona. Nekad najbolji trener na svijetu, bivši izbornik Austrije i Njemačke zadivio je hrvatske navijače svojim potezom za vrijeme intoniranja hrvatske himne.

Vidjevši da su igrači i članovi njegova stručnog stožera stavili ruku na srce, to je učinio i Sigurdsson te tako "kupio" hrvatske navijače. Jasno, radi se o običaju na sportskim terenima kojeg se odlučio držati i novi rukometni izbornik.

"Kralj! Kupio me za sva vremena. Pa ovako se ne ponašaju ni neki igrači, naši dužnosnici. A sve kakti neki veliki Hrvati", pišu hrvatski navijači po društvenim mrežama.

Svidjela im se i fanatičnost kod islandskog trenera za vrijeme "time-outa". Na samom kraju Sigurdsson je, kad je već bilo plus pet za Hrvatsku, igrače upozorio da ne želi da stanu igrati prije nego utakmica službeno završi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije