Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO NAVIJAČE

VIDEO Islanđanin na klupi Hrvatske zdušno pjevao našu himnu u svojoj prvoj utakmici

Zagreb: Islanđanin Sigurdsson novi je izbornik hrvatskih rukometaša
Igor Soban/PIXSELL
15.03.2024.
u 09:47

Osim što je poznavao stihove Lijepe Naše, Sigurdsson je pri pjevanju himne držao i desnu ruku na srcu, što je također oduševilo navijače

Hrvatska muška rukometna reprezentacija napravila je veliki korak ka plasmanu na Olimpijske igre svladavši u susretu 1. kola kvalifikacijskog turnira u Hannoveru Austriju sa 35-29 (16-16).

Ivan Martinović s devet i Zvonimir Srna sa šest golova bili su najefikasniji kod Hrvatske, dok je Mikola Bilik postigao osam pogodaka za Austriju.

Bila je to utakmica s dva različita poluvremena, u prvom Austrija prikazala vidno bolji rukomet. Hrvatska u tom prvom dijelu nijednom nije vodila, no potom je u drugom naša selekcija eksplodirala slavila sa šest pogodaka prednosti.

Dagur Sigurdsson, Islanđanin kojem je ovo bila prva službena utakmica na hrvatskoj klupi, bio je zadovoljan viđenim u susretu protiv Austrije.

VEZANI ČLANCI:

- Naravno da sam jako zadovoljan pobjedom. Ovu sam utakmicu čekao pet-šest tjedana tako da je dobro da sam ju ostavio iza sebe. Kao što su svi vidjeli, bili smo nervozni na početku, igrači zbog novog izbornika, a kako sam i ja bio nervozan mogu ih razumjeti. Imali smo malo vremena za pripremu, ali nakon što smo pronašli svoj ritam izgledali smo sve bolje. Mislim kako je ovo bila odlična momčadska predstava, kako od strane vratara tako i od igrača u polju - rekao je islandski izbornik na klupi hrvatske reprezentacije. 

Osim same utakmice, jedan detalj je poprilično oduševio navijače hrvatske reprezentacije. Uoči utakmice se u prijenosu moglo primijetiti kako Sigurdsson zdušno pjeva i poznaje stihove. Također je tijekom pjevanja himne držao desnu ruku na srcu. Video pogledajte OVDJE.

 

 

Komentara 9

IG
IgorY
10:29 15.03.2024.

Čovjek je pokazao što je pošten odnos prema zemlji u koju si došao i prema poslodavcu. Bravo, svaka čast. Neviđeno kod nas, ali time je sigurno kupio i publiku i nakon ovoga nema što ne može tražiti od igrača. BRAVO

Avatar volim fritule
volim fritule
10:23 15.03.2024.

bravo za osobu, čovjeka, ljudinu koji respektira i poštuje državu u kojoj živi, momentalno radi a ne kao večina ovdje rođenih i državljana Hrvatske koji samo pljuju , laju i donose probleme svakim svojim potezom(zna se i tko)

VE
Verwoerd
10:18 15.03.2024.

Doktor rukometa. Uskoro kreće žetva trofeja. Odzvonilo je vjetropirstvu s klupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije