Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIJES NAVIJAČA

Švercerima sve karte za Ukrajina - Engleska

Andrij Ševčenko
AFP
27.09.2009.
u 21:35

Karte za odlučujuću kvalifikacijsku utakmicu za plasman na Svjetsko prvenstvo između Ukrajine i Engleske (10. listopada) već sada su na crnom tržištu dosegle cijenu od 200 eura.

Svih 31 tisuća ulaznica za susret koji će se odigrati na novoj Dnjepar Areni već su rasprodane, a cijena u regularnoj prodaju bila je od 15 do 70 eura. Podsjetimo, Ukrajinci bi pobjedom u toj utakmici izborili plasman u Južnoafričku republiku. Ukrajinski mediji pišu kako su navijači jako bijesni jer je većina karata završila kod preprodavača koji već sada za njih traže trostruko veći iznos od službene cijene. A nema dvojbe da će približavanjem utakmice rasti i švercerski “harač”. Svi oni koji će zbog toga ostati bez ulaznica sada ljutito pozivaju policiju da djeluje protiv onih koji žele basnoslovno zaraditi na navijačima, a pronio se glas kako ni ukrajinski savez nije nevin u cijeloj priči.

Ovaj slučaj djelomično je podsjetio na kolovošku prijateljsku utakmicu između reprezentacija Makedonije i Španjolske kada su dvojica ljudi kupila čak 15.000 ulaznica (kapacitet stadiona u Skopju je 30.000). Kasnije je makedonski savez poništio te ulaznice, te ih opet pustio u prodaju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije