Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZITIVAN PRIMJER

Svaka čast hrvatskim navijačima! Ovakve scene želimo češće gledati

navijači
Foto: Ivan Halar
1/10
29.03.2019.
u 17:10

Lijepe scene stižu iz Slavonije - navijači Osijeka i Gorice zajedno su se družili uoči utakmice, a onda zapalili svijeće kod spomen obilježja pripadnicima Kohorte koji su poginuli u Domovinskom ratu.

Navijači Gorice, njih 50-ak, stigli su  u Osijek kako bi bodrili svoju momčad u 26. kolu Prve HNL. Na putu do grada na Dravi zastali su u Samatovcima gdje su pripadnici Kohorte pripremili zajedničko druženje.

Navijači Osijeka tako su se odužili Velikogoričanima koji su ih ugostili u prvom dijelu prvenstva. Ovom prigodom Slavonci su drukere iz Turopolja počastili grahom, čvarcima, kobasicama i ostalim domaćim specijalitetima.

Nakon druženja svi zajedno zaputili su se u osječki Gradski vrt gdje su uoči početka utakmice položili vijenac i zapalili svijeće kod spomen obilježja pripadnicima Kohorte koji su poginuli u Domovinskom ratu

>> Navijači Gorice i pripadnici Kohorte zajedno položili vijenac u Gradskom vrtu

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar pendreck
pendreck
17:20 29.03.2019.

Tak se ponasaju Hrvatski domoljubi!

WE
weAreCro
17:24 29.03.2019.

Bravo decki, eto to su navijaci. Najbolje da pocnem navijat za Osijek ili Goricu 😉.

HN
HnkGoricaŠljaker
17:22 29.03.2019.

Tako se to radi! Hvala navijačima Osijeka,Kohorti koji su uvijek dobro došli u Veliku Goricu! Ponos :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije