Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NACIONALNI STADION

Susjedi se pohvalili: Ovako će izgledati 'srpski Wembley', koštat će pravo bogatstvo

27.08.2020.
u 12:34

Stadion će biti sagrađen blizu autoputa "Miloš Veliki" te blizu izlaza autoputa Beograd – Surčin. Gradnja "srpskog Wembleyja" (po uzoru na nacionalni stadion engleske reprezentacije) trebala bi početi 2021. godine

Predsjednik Srbije nedavno se pohvalio kako će njihova nogometna reprezentacija dobiti nacionalni stadion. Ministarstvo financija je sada objavilo i fotografije kako će izgledati novi stadion. 

Stadion će biti sagrađen blizu autoputa "Miloš Veliki" te blizu izlaza autoputa Beograd – Surčin. Gradnja "srpskog Wembleyja" (po uzoru na nacionalni stadion engleske reprezentacije) trebala bi početi 2021. godine.

"Što će nam stadion? To je danas prijeka potreba. Promijenile su se potrebe. Ljudi idu na stadione uživati s obiteljima, da im bude ljepše na stadionu. Bit će kombinacija čeličnih konstrukcija i drveta i to izvana, dakle prirodni materijali. Vjerujem da će se početi graditi sljedeće godine, od državnog novca, i neće biti nimalo jeftino. Bit će blizu autoputa Miloš Veliki i blizu izlaza autoputa Beograd – Surčin. To će biti novi razvojni projekt i na tom mjestu će kvadrat odmah skočiti za 1.000 eura", rekao je Vučić te dodao:

- Stadion će biti skup, ali i ljepši od Allianz Arene u Münchenu - dodao je Vučić o stadionu koji bi trebao koštati čak 250 milijuna eura.

Srpski Telegraf piše kako će stadion imati 55 tisuća mjesta te bi time prestigao Marakanu koja je trenutno najveći stadion s 53 tisuće mjesta.

Ključne riječi

Komentara 29

DU
Deleted user
12:58 27.08.2020.

Fantazija vjerovatno.... imali smo i mi slike riječkog novog stadiona. Ajde izgleda da će Osijek biti prvi koji neće fantazirati već izgraditi. Maksimirska obnova je bila zanimljiva fantazija, potrošeno stotine milijuna eura, a stadion i dalje ruglo i nitko nije završio u zatvoru.

ZV
zvezdomor
13:01 27.08.2020.

a unutra će geđani da plešu kolo

PR
Prat
13:29 27.08.2020.

Wembly..stadion bi se trebao zvati..Mile Martić..ili Ratko Mladić..ili stadion dr Dabića..ili stadion Kninđa..ovo je bezveze

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije