Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIJA GA RAZOČARALA

Sušić tješi Hrvate: Nije neuspjeh biti iza Belgije

safet sušić
Reuters/PIXSELL
16.10.2013.
u 21:52

- Belgija je po meni u ovome trenutku druga najbolja u Europi, iza Španjolske i Nizozemske tako da nije neki neuspjeh biti drugi u skupini - rekao je Sušić.

Izbornik Bosne i Hercegovine Safet Sušić prokomentirao je rasplet kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u kojima je njegova reprezentacija izborila izravni plasman, Hrvatska doigravanje, a Slovenija, Srbija, Crna Gora i Makedonija ispale.

- Belgija je po meni u ovome trenutku druga najbolja u Europi, iza Španjolske i Nizozemske tako da nije neki neuspjeh biti drugi u skupini. Nisam čak ni siguran da su te dvije reprezentacije bolje od Belgijaca - rekao je Sušić za B92 pa secirao ostatak reprezentacija iz bivše države.

- Srbija je razočarala jer se po kvaliteti svakako trebala boriti za drugo mjesto u skupini. Ne znam zašto je brzo otpala iz utrke. Za Crnu Goru treće mjesto nije neuspjeh, Makedonija nije mogla više, dok je Slovenija porazom od Islanda izgubila sve šanse. Po meni je jedno razočaranje Srbija.

Sušića i njegove zmajeve u Sarajevu je dočekalo više od 50 tisuća ljudi nakon što su se iz Litve vratili sa zlata vrijednom pobjedom.

- Bilo je to veličanstveno. Bilo je hladno, ali su nam priredili veličanstven doček. U svakoj smo utakmici imali golemu podršku navijača i da nije bilo tako ne bismo ovo uspjeli napraviti - rekao je Sušić.

>> Kiša im nije smetala: Na dočeku \'zmajeva\' 50.000 navijača

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije