Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teorije zavjere

Supruga Novaka Đokovića također širi kontroverznu teoriju o podrijetlu virusa

Jelena Đoković
Foto: instagram.com/jelenadjokovicndf
02.04.2020.
u 13:26

Holistički liječnik izostavio je bilo kakve znanstvene dokaze iz predavanja, govor je zaključio proizvoljnim tumačenjem problematike, ali je snimka svejedno doprla do golemog broja korisnika društvenih mreža

Otkako se svijet bori s koronavirusom, pandemijom koja je dosad odnijela gotovo pedeset tisuća života, teoretičari zavjera došli su na svoje i razvili brojna tumačenja, više ili manje smislena, unatoč pojašnjenjima stotine uglednih znanstvenika koji ovaj nesretni virus proučavaju iz dana u dan.

Jedna od popularnijih teorija kaže da je za pojavu bolesti COVID-19 kriva peta generacija mobilnoga interneta, takozvana 5G mreža, a zastupa je i američki holistički liječnik Thomas Cowan, koji je ispred kamere kazao da je u zadnjih šest mjeseci došlo do dramatičnog kvantnog skoka u elektrifikaciji Zemlje.

Optužio je Cowan u samo desetak minuta radiovalove za pojavu španjolske gripe, radarsku tehnologiju za pandemiju koja je uslijedila tijekom Drugog svjetskog rata, a zatim i satelite za hongkonšku gripu 1968.

Bilo kakve znanstvene dokaze iz predavanja je izostavio, govor je zaključio tek proizvoljnim tumačenjem problematike, ali je ta snimka svejedno doprla do velikog broja korisnika društvenih mreža.

U srijedu navečer zapis je s pola milijuna svojih pratitelja podijelila i Jelena Đoković, supruga ponajboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića, koja je uz video dodala rečenice: 

– Toliko videa kruži danima, različite teorije o uzrocima koronavirusa, metodama liječenja, prevencije... tko ima vremena neka pogleda. Baš me zanima što mislite – napisala je. 

Očekivano, u komentarima su je dočekala podijeljena tumačenja, javili su se i oni koji su se složili da je sve to dio jedne velike zavjere, međutim ni Cowanovi istomišljenici, baš poput tog diskreditiranog doktora koji se nalazi pod probacijom zbog davanja neodobrenoga lijeka ženi oboljeloj od karcinoma, nisu dali odgovore ni na temeljna pitanja.

Eto, i Cowan je prilikom izlaganja zaboravio objasniti zašto je polazišna točka Wuhan iako je dobro znana činjenica da su 5G mreže još ranije uvele Sjedinjene Američke Države i Južna Koreja.

Komentara 43

FO
FONZA
14:10 02.04.2020.

Isus je rekao da pozorno pratimo znakove vremena....i da ljude cijenimo prema - "plodovima koje donose"....a ne po ispraznom blebetanju placenih novinara i histeriji koju sire Gospodari Kaosa... .a plodovi Duboke drzave - su Zlo.....slusajte umne ljude sta govore -- a ne medijske sluge New Age (sotonistickog Novog Doba).....poslusajte Podcast Velebit...admirala Davora Domazeta Losu.....bit ce vam jasnije kako funkcionira ovozemaljska Sodoma i Gomora

AN
angeomihael
14:31 02.04.2020.

U Sveučilišnoj biblioteci radi 5g.Ptice ne prilaze kao prije početka.rada.

DA
dancuo
13:57 02.04.2020.

Dok je praktičara zavjere - bit će i teoretičara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije