Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostavke u Dalmaciji
Povratak na članak

Šupraha i Kulušić tek su početak, čistka u nogometu ide do vrha!

Hajduk se pobjedonosno smješka nakon pada Šuprahe, dugo su iz kluba tražili njegov odlazak jer smatraju da ih je izigrao

Komentari 15

DU
Deleted user
21:39 21.10.2015.

red uvodi karamarko ,,,,, mamiću odzvonilo ti

VL
DE
derin
21:41 21.10.2015.

Bravo za Karamarka, bubnuo je dvije ribe, ali najveća mamic je jos u vodi, ako nastavi ovim putem i bubne mamica postavi li normalno vodstvo, uz normalan rad HNS-a, HDZ dobiva gradonačelnika u Splitu kao od sale i rast popularnosti u Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
21:43 21.10.2015.

karamarko ravno u čelo,,,, a mamić prema pusićkinom hns-u

VL
DU
Deleted user
21:36 21.10.2015.

e moj novinar, rekao bi mylo : volim i ja ići u banku, ali nimam vrimena... tako se meni cini da je sjeo kredit na tvoj tekuci po dobroj kamati od "bankara" , a jamac "dizač tegova" kako drugacije ibjasniti guranje predsjednika u cijem mandatu je hajduk zaostajao preko 20 bodova, i u prvenstvu imao od 30 odigranih samo 16 pobjeda, dovodio Limu i slicna pojacanja, a potjerao za nikakve novce čopa i andrijasevica... istovremeno sharbinija trpao novcem za 5 golova u sezoni... a ove politicke necu ni komentirati to ce jovanovicevci izlupati minuse...

VL
MA
-Marsijanac-
00:24 22.10.2015.

Šupraha i Kulušić tek su početak, čistka u nogometu ide do vrha!>>>>>Eeeeeeeeee tako to izgleda kad prljavi idu cistiti nogomet ili kad gosti idu isusivati "mocvaru " u Hrvatskoj............Optužnica Županijskog državnog odvjetništva zbog više kaznenih djela zlouporabe položaja i ovlasti, te zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju tereti Željka Kovačevića (59), Petra Reića (58), Ivana Maršića (63), Ivu Šurjaka (62), Velimira Strinića (53) i Ivana Zelića (66). Na teret im se stavlja da su kaznena djela činili u periodu od 1997. godine do 2000. godine kada su u nekoliko navrata predizali novac koji je bio namijenjen igračima Hajduka i tako napravili višemilijunsku materijalnu štetu. U optužnici se među ostalim navodi kako su blagajničku dokumentaciju pronašli, a potom sakrili ili uništili. Predizanje novca su ovjeravali pečatom kluba i dio iznosa "pravdali" kao putne i osobne troškove oko organizacije utakmica i prihvata sudaca. Osim nogometaša Hajduka materijalno su oštetili i državni proračun, izvanproračunske fondove i proračunske jedinice lokalne uprave i samouprave.

VL
PE
peroskretnicar
21:41 21.10.2015.

Tito partija hajdukova armija

VL
Avatar peet
peet
07:20 22.10.2015.

Bravo, promjene sve dok hajduk ne postane prvak....tek onda je sve kako treba i posteno... alllllooooooooooo, pa tko tu koga he*be...ovi tovari se medjusobno ne mogu dogovriti, a uvijek im je netko drugi kriv.

VL
Avatar guza guzic
guza guzic
05:31 22.10.2015.

Dobar pocetak Karamarka moze se nogomet ocistit puno bolje na ovaj nacin,nego sto bi kukurikavci isusivali mocvaru pa odose toliko daleko,do sramotnog kukastog kriza i kazne za repku.Pocetak dobar Tomislave zavrsi posao na ovaj nacin ,ocisti nogometni savez,uvedi reda u nogomet bez stete za reprezentaciju,i ostaces upamcen po dobrim stvarima.

VL
KA
kakogod
09:51 23.10.2015.

ništa se nije i neće promijeniti dok se ne raskine pupčana veza između nehrvatskog mafijaškog nogometnog saveza i hdz-a, a ta pupčana veza je toliko jaka i neraskidiva (prije svega financijski i interesno), da je takvo nešto nemoguće očekivati... sve su ovo obične predizborne igrice i bacanje prašine u oči naivnim biračima.

VL
RE
reza
12:36 22.10.2015.

Tovari kao prvo karamarko je jedan obicni klaun sa govornom manom a kao drugo gdje se u zdravoj drzavi moze desiti da neki politicar mice nogometno vodstvo sa funkcija?? Nigdje pa nece ni kod nas.Nesposobni ste ne znate igrati nogometet siromasni ste bili vas sto vidite da ce dinamo jos minimum narednih 10 godina biti prvak pa sa nadate da ce vas prljava podmetanja i klauni poput karamarka spasiti. E pa nece tovari udbaski. Tko ja i gdje napravio svastiku i tko radi protiv hrvatske svete repke. Tovari komunjare idite igrat ligu beogradskog pasaluka.

VL
Avatar New_Fukasaky
New_Fukasaky
01:35 22.10.2015.

Otvorih članak u sportskoj rubrici, a ono politika! Pa onda komentari tipa "bravo Garavi", bravo HDZ. Takva su vremena.

VL
Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
22:16 21.10.2015.

Gluposti moj Maršiću pišeš. Nevjerojatno koji si ti novinarski antitalent, bez ikakvog razvijenog šestog čula. Istina je da je Šupraha podnio ostavku, ali šesto čulo mi govori da je u tijeku predizborna kampanja i da ostavka (ne neopoziva) može imati sasvim određeni rok trajanja, pa baš dok se ne sazove skupština za nekih mjesec dana na kojoj se ta ostavka i ne mora prihvatiti. Naravno da je skupština poslije izbora! Drugo Maršiću,Brbić, a i svatko drugi normalan, s obzirom na sve što se događalo na relaciji Šupraha-Hajduk može u najboljem slučaju, imati samo osjećaj zadovoljstva zbog ove ostavke, sreće tu nema, moj Maršiću, likovanja najmanje! Očito je tvoj doživljaj realnosti, zbog nekih tvojih "krivih spojeva", malo iskrivljen. Treće, Maršiću, Kulušić nije dao ostavku kao član (dopredsjednik) izvršnog odbora HNS-a nego kao predsjednik županijskog HDZ-a i to upravo iz razloga što ga Karamarko nije htio staviti na izbornu listu budući da nije htio pristati da bude oponent i počme zastupati interese "juga", kako ga ti nazivaš.Pa ti sad Maršiću, pokušaj bar sebi objasniti kako ta ostavka ima veze sa čišćenjem kojeg spominješ. Nikakve, moj Maršiću, već upravo suprotno jer je posljedica upravo nepostojanja namjere za promjenom, ali to je već viša matemetika za tebe. I četvrto, a moglo bi biti i prvo, nakon ovakvih ostavki, svima nama ostaje gorčina jer su politički, a ne sporstki, motivirane! Nije li tako, moj Maršiću?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.