Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO PRIOPĆENJE

Šupraha: Brbić laže, nikakvog udaranje nije bilo

Alojzije Šupraha
Slavko Midzor/PIXSELL
07.06.2014.
u 23:33

Nakon utakmice došlo je do slučajnog susreta između Marina Brbića i mene te je došlo do verbalne prepirke, nikakvog udaranja i vikanja na Marina Brbića nije bilo, tvrdi Šupraha.

Predsjednik Nogometnog saveza Splitsko-dalmatinske županije Alojzije Šupraha poslao je priopćenje u kojem se osvrnuo na incident koji se dogodio u Dugopolju s Marinom Brbićem. Tvrdi da je s predsjednikom Hajduka imao verbalni okršaj, ali da ga nije udario.

"Žao mi je što sam sebi dopustio da se nađem u takvoj incidentnoj situaciji i stoga se javno ispričavam svima koji me poznaju, cijeloj javnosti, nogometnim djelatnicima te osobito onima koji su me podržali pri mom izboru, ako sam ih na bilo koji način doveo u neugodnu poziciju ili ako zbog toga imaju bilo kakve neugodnosti.

Molim shvatite da sam i ja čovjek od krvi i mesa i da se u ovom slučaju radi o sukobu na osobnoj razini između Marina Brbića i mene a nikako o mom sukobu sa mojim klubom HNK Hajduk i njegovim navijačima, iz jednostavnog razloga što bi to značilo da sam u sukobu sa samim sobom. Marin Brbić nije Hajduk! Hajduk ne počinje i ne završava s gospodinom Brbićem. Niti on niti ja nismo Hajduk. Hajduk je puno više", napominje Šupraha u priopćenju.

Nikakvog udaranja nije bilo

"Upravo je Marin Brbić i društvo oko njega očiti primjer takvih osoba, a koje su niotkud sletjele u Hajduk i za te svoje funkcije primaju za hrvatske prilike basnoslovne plaće. Ako već predstavlja sebe kao onog tko voli Hajduka zašto se u to ime ne odrekne svoje plaće i na taj način doprinese financijskom oporavku Hajduka, na isti način kao što sam se i ja dolaskom na mjesto predsjednika NSŽSD odrekao svojih primanja i svoju dužnost obavljam volonterski."

"Naglašavam da nisam prekršio niti jedan članak kaznenog zakona RH a to će, siguran sam, u relativno kratkom vremenu utvrditi relevantna tijela. Isto tako naglašavam da će neoborivi tehnički dokazi, ako postoje, jasno pokazati da ja u ovom slučaju govorim istinu, a Marin Brbić laž.

Nakon utakmice došlo je do slučajnog susreta između Marina Brbića i mene te je došlo do verbalne prepirke, nikakvog udaranja i vikanja na Marina Brbića nije bilo.

Cijela nogometna javnost zna da Marin Brbić,a i društvo oko njega, koristeći moćnu poziciju predsjednika uprave Hajduka, vrši zadnjih mjeseci nada mnom očiti mobbing. Taj mobbing eskalirao je posljednja dva mjeseca zbog činjenice što sam na demokratski provedenim izborima pobijedio u tajnom glasovanju , za mjesto u Izvršnom odboru HNS-a što on nikako ne može prihvatiti kao činjenicu. Već tada je iz njegova kruga plasirana krilatica 'tko nije za Marina Brbića taj je protiv Hajduka'!", navodi Šupraha.

>> Šupraha šakom snažno odalamio predsjednika Hajduka, krv je odmah potekla

>> Šupraha: Nisam udario Brbića! Odakle lakše ozljede?

Komentara 2

DO
don07
12:54 08.06.2014.

Je moj Alojz ljudi ti viruju ka mater ludoj kćeri.

DI
diskasting
13:39 08.06.2014.

Uopće me ne zanima jesi li ga il nisi udario govoriš kak je on pao s neba na fotelju hajduka, a od kud si ti pao na predsjednika splitske-dalmatinske županije da grliš i ljubiš sve što mamić ljubi da neideš njegovim stopama vidio si kak se on ponaša pa ga kopiraš baš si si pravog idola našao šupraha nećeš ni ti dugo niti ovi tvoji mamićevci, svi vi brojite sitno ak treba ulica će vas smjeniti jer drugo niti ne zaslužujete,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije