Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon pobjede

Sunara: Protiv Cibone su nas izvukli navijači

Zadar - Cibona
Filip Brala/Pixsell
04.03.2014.
u 16:22

- Blassingame je njihov motor pa smo odredili tri igrača koji će se na njemu mijenjati, baš kao i na Šariću

U grčevitom derbiju, pred 5000 gledatelja Zadar je pobijedio Cibonu (59:53), a tajnu uspjeha fenjeraša protiv kandidata za Final Four ABA lige, najbolje je sažeo junak završnice Josip Sobin:

- Ovoliki angažman u obrani nisam vidio jako dugo vremena. Među svojim suigračima vidio sam iznimnu volju i želju.

Zadrov trener Ivan Sunara zahvaljivao se pak publici koja je u nastavku susreta uistinu bila "šesti igrač".

- Nije to bilo kao nekad protiv Cibone, no svejedno su nam navijači puno pomogli. Na tom se terenu dva i pol mjeseca nije dobila utakmica i to je trebalo preživjeti. Premda smo se ispromašivali pa je to na trenutke i ružno izgledalo, publika je honorirala našu borbenost. Navijači su nam uistinu puno pomogli u drugom poluvremenu, oni su nas izvukli.

Zadrane je do pobjede odvela i dobra obrana na Jerelu Blassigameu, Ciboninu razigravaču.

- Blassingame je njihov motor pa smo odredili tri igrača koji će se na njemu mijenjati, baš kao i na Šariću. Nije Blassingame bio anemičan kao protiv Zagreba, htio je igrati no dobro smo ga zatvorili, a još bolje iskažnjavali kada je on bio u obrani - objasnio je Sunara.

Već u subotu, Zadrani gostuju kod Širokog, u derbiju začelja koji bi mogao odlučiti tko sljedeće sezone neće igrati ABA ligu. Zadrani imaju jednu pobjedu više, ali i pobjedu od osam koševa u prvoj međusobnoj utakmici.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar comandante
comandante
09:02 05.03.2014.

U očajnoj utakmici izvukla vas je još očajnija Cibona, sramotna košarkaška večer u Zadru, jadno da jadnije i nekvalitetnije nemože biti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije