Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI CLERMONT

Sukob navijača nije poljuljao Tudorove igrače, Marseille nakon kašnjena slavio

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant l'Olympique Marseille (OM) à l'AS Monaco au Stade Velodrome à Marseille
Foto: Norbert Scanella
1/3
11.02.2023.
u 23:54

Dvostruki strijelac za pobjedničku momčad bio je Alexis Sanchez. Ružne scene te intervencija policije suzavcem rezultirale su kasnijim početkom utakmice.

Nogometaši Marseillea, koje vodi hrvatski strateg Igor Tudor, upisali su novu pobjedu te su u gostima, u ogledu 23. kola francuske Ligue 1, svladali Clermont 2-0. Junak pobjede bio je čileanski nogometaš Alexis Sanchez koji je postigao oba pogotka. Prvi u 44. minuti iz jedanaesterci, a potom u 81. minuti za potvrdu tri boda. Marseille se vratio na drugo mjesto ljestvice te ima pet bodova manje od vodećeg PSG-a.

Clermontu je ovo bila četvrta ligaška utakmica u nizu u kojoj nije postigao pogodak. Utakmica je kasnila 45 minuta jer su dvoboju prethodili navijački sukobi ispred stadiona. Pritom je bačen suzavac, a dim se potom preselio na stadion te je to bio razlog što je susret počeo kasnije.

U nedjelju se igra ostatak utakmica ovog kola, a sastaju se Toulouse - Rennes, Angers - Auxerre, Lille - Strasbourg, Montpellier - Brest, Reims - Troyes, Nantes - Lorient i Lyon - Lens.

Ligue 1, 23. kolo:

Clermont - Marseille 0-2 (Sanchez 44-11m, 81)

Monaco - PSG 3-1 (Golovin 4, Ben Yedder 18, 45+2 / Zaire-Emery 39)

Petak:

Nica - Ajaccio 3-0 (Dante 3, Brahimi 69, 90)

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije