Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Santinijev klub iznenađenje
Povratak na članak

Strupar: Nije mala stvar biti prvi strijelac u Belgiji

Ivan Santini je sa četiri pogotka Westerlou postao je vodeći strijelac lige

Komentari 1

GI
Giddeon
15:35 24.02.2015.

Santini je već odavno zaslužio da ga se pozove u reprezentaciju. Niko Kovač je pokazao da je ipak Mamićev pijun kad ovakvog igrača nije pozvao na prijateljsku utakmicu protiv Argentine nego zove hrpu igrača iz hnl-a koji Santiniju mogu samo očistiti kopačke na poluvremenu. Već je i prošle sezone jedno vrijeme bio prvi strijelac lige što je već dvije godine u tako malom klubu velika stvar. To je kao da netko u Zadru ili Istri bude prvi strijelac lige. Duboko sam razočaran odnosom prema reprezentaciji. Od ponosa i ljubavi prema domovini postao je važniji novac. A mladom Santiniju želim da ustraje i da mu se jednog dana ostvari velika želja; da srcem igra i brani boje Hrvatske!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.