Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurica Buljat neće u Legiju
Povratak na članak

Strinić sve bliži Sampdoriji, a Križanac ide prema Splitu

Hajduk od Sampdorije traži 4 milijuna eura, Talijani nude 3,5 milijuna eura, a bivši reprezentativac pregovara s Pralijom

Komentari 4

Avatar flame
flame
00:01 19.01.2011.

Ajme majko, drvosječa Buljat ima 200000 eura po sezoni?! Nije ni čudo da su u financijskim problemima!

VL
DA
daddo543
00:43 19.01.2011.

Za Strinića 4M €, da mu nije Bilić pajdo sa ćaćom i stricem mali nebi vrijedio više od Buljata ...Primorci, Riječani bacite oko na sliku auta kojeg su mi ukrali.....možda ste ga negdje vidjeli http://www.daddo.bloger.hr/

VL
OB
-obrisani-
03:16 19.01.2011.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

VL
DE
derin
20:20 19.01.2011.

\"Direktor crvenih iz Parka mladeži Nenad Pralija obavio je informativni razgovor s Križancem, trenutačno je Omišanin puno bliže Splitu nego Hajduku.\" Što će nam stoper momčadi koja je je osvojila ligu uefu, kažu eksperti koji su odbili modrića, bobana, vrsaljka... mamiću jesi sirovina, ali bar nisi budala! nek mi imamo naše drvosječe s dvije lijeve noge u obrani, daleko ćemo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.