Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jurica Buljat neće u Legiju

Strinić sve bliži Sampdoriji, a Križanac ide prema Splitu

\'turska .... 04.02.3009.... ivica krizanac ...  snimio ozren marsic\'
Ozren Maršić
18.01.2011.
u 18:38

Hajduk od Sampdorije traži 4 milijuna eura, Talijani nude 3,5 milijuna eura, a bivši reprezentativac pregovara s Pralijom

Zahuktali su se pregovori o odlasku Ivana Strinića u Sampdoriju. Pregovaračke strane sve su bliže dogovoru, Sampdoria je ostala na ponuđenih 3,5 milijuna eura, a Hajduk je spustio svoju cijenu na 4 milijuna eura. Nastave li ovim ritmom do kraja tjedna, Strinić bi mogao zaključiti posao u Italiji.

Naravno, službenih izjava nema, svi šute o tom poslu koji u Strinićevo ime obavlja riječki menadžer Predrag Rački.

Još uvijek u Hajduku rade samo na odlascima, lista dolazaka je prazna. U Poljudu tvrde da nisu razgovarali s Ivicom Križancem, a ni trener Goran Vučević nije stopersku poziciju označio kao prioritet. Nekako se čini da Hajduk nije previše zagrijan za taj posao, vidjet ćemo što će donijeti idući dani. A Križanac je poželjan, sam je kazao da ima tridesetak ponuda iz inozemstva, a u Hrvatskoj su za njega zainteresirani Istra (trener Zoran Vulić javno ga je pozvao u Pulu) i Split. Direktor crvenih iz Parka mladeži Nenad Pralija obavio je informativni razgovor s Križancem, trenutačno je Omišanin puno bliže Splitu nego Hajduku.

A s Poljuda prema Poljskoj neće Jurica Buljat. Legia iz Varšave zainteresirana je za Buljata, a za transfer je spremna izdvojiti 1,5 milijuna eura odštete (između Hajduka i Buljata odšteta se dijeli 50:50), te Buljatu platiti 200 tisuća eura po sezoni. A Hajdukov reprezentativac taj novac ima u Poljudu, tako da se za sada nitko nije posebno zapalio za realizaciju tog posla.

Komentara 4

Avatar flame
flame
00:01 19.01.2011.

Ajme majko, drvosječa Buljat ima 200000 eura po sezoni?! Nije ni čudo da su u financijskim problemima!

DA
daddo543
00:43 19.01.2011.

Za Strinića 4M €, da mu nije Bilić pajdo sa ćaćom i stricem mali nebi vrijedio više od Buljata ...Primorci, Riječani bacite oko na sliku auta kojeg su mi ukrali.....možda ste ga negdje vidjeli http://www.daddo.bloger.hr/

OB
-obrisani-
03:16 19.01.2011.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije