Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična sudbina

Tragično: Bio je reprezentativac Jugoslavije, a sada teško bolestan spava na cesti

Vlastimir Matić
Foto: facebook.com/santiart
24.07.2019.
u 18:18

Matić je krajem 2017. godine ostao bez supruge i doma nakon požara

Vlastimir Matić (67), nekadašnji reprezentativac Jugoslavije u biciklizmu, teško je bolestan i spava na ulicama Beograda. Potvrdila je to i objava Sandre Santiago na Facebooku, koja je pozvala sugrađane da mu pomognu. 

Matić je u studenome 2017. godine ostao bez doma i supruge Ane, koja je umrla od gušenja kada je vatra progutala njihov dom.

Povrh svega, obje noge mu je zahvatila gangrena, odnosno odumrlost tkiva, pa postoji bojazan da će ostati bogalj, prenose srbijanski mediji.

Komentara 43

Avatar FrancJunior
FrancJunior
18:51 24.07.2019.

Srbijanci se vise brinu o nekim ustasama u Hrvatskoj prije skoro 100 godina, nego u sirotinji koje ima diljem Srbije koliko hocete! A i "borba" protiv Haradinaja i ostatka svijeta kosta puno!

DA
dalibla
18:39 24.07.2019.

Imaju svoju državu koja bi se kao i naša trebala brinuti o socijali.Zašto da se mi brinemo o jednom beskućniku u Beogradu

Avatar ZaobilazimKomunjare
ZaobilazimKomunjare
19:36 24.07.2019.

Srbija je odavno "država" poremećenih vrijednosti, tako da....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije