Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga
Povratak na članak

Strani vlasnici za ukidanje ispadanja

BBC Sport prenosi izjavu Richarda Bevana, izvršnog direktora League Manager's Associationa.

Komentari 7

Avatar usainbolt
usainbolt
17:35 17.10.2011.

Ne mogu vjerovati da se o tome razmišlja,pa kakva bi onda liga bili,4-5 najjačih se bore za naslov a ostali samo sudjeluju nemogu ispasti,a bogami neće se borit za naslov,veće gluposti nisam čuo a kako sa 2. ligom za šta oni onda igraju....

VL
CU
cupus
18:09 17.10.2011.

Tako je kad sa kamile ili nekakvog ,nogometaq, sa palicom padnes u nogomet ....samo da ne naliju vodu u terene

VL
OB
-obrisani-
18:25 17.10.2011.

FIFA i UEFA takvo sto sigurno nece dozvoliti jer time bi najvise izgubio nogomet.Kvaliteta bi znatno opala a poslije toga i interes publike,medija itd. Mlate praznu slamu...nista od toga.

VL
MI
Mikeš09
18:31 17.10.2011.

Neoliberalne lopine bi ulagale novac koji im ne bi smio ne donosit profit jer ako se ispadne u drugu ligu sve se gubi i to drastično pa i oni onda ostaju bez love to je isto kao i s bankama i financijašima ne smiju oni propast ali zato debelo zarađuju na običnim građanima i sirotinji sve bi to oni uveli samo da zaštite svoj prljavi novac.Stoga treba pod hitno uvesti ograničenja budžeta klubova pa da vidimo tko je najbolji u ravnopravnijim uvjetima...

VL
OB
-obrisani-
20:57 17.10.2011.

i jos e slozem stem, na koncu niti v NBa nema ispadanja

VL
BO
bomba
21:51 17.10.2011.

i što ćemo dobiti? ligu koja neće biti interesantna pa će se morati uvesti play off kao u drugim sportovima radi postizanja nekog sportskog žara. Ovako imamo borbu za prvaka, borbu za LP i borbu za opstanak. od 20 klubovava stalno u igri za nešto je njih 12-14. Ako ne bi ispadali onda bi do zadnjeg kola bilo samo njih 5 interesantno. U Engleskoj postoji još liga koje su kvalitetne i što bi ti klubovi rekli na to. to bi bio definitivno propast nogometa na otoku jer ne bi bilo interesovanja za tim sportom i tko bi ulagao u nešto što je osuđeno na propast. Ona drama navijača kad plaču što im klub ispada iz elitnog razreda je veća od one kad se osvoji titula.

VL
DR
dragogera
13:44 18.10.2011.

a koji to tocno strani vlasnici,abramovic vec sad ima sigurnost,a i onaj seik od citya,united isto tako,tu mi nesto smrdi,prije da englezi imaju plan dovodjenja jos multimilijardera,da bi digli kvalitetu lige,tj.da bi kupili sve u svjetu sto vrijedi,klasicno engleski,oslabi protivnika da bi bio najjaci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.