Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premier liga

Strani vlasnici za ukidanje ispadanja

Manchester United
AFP/Pixsell
17.10.2011.
u 16:37

BBC Sport prenosi izjavu Richarda Bevana, izvršnog direktora League Manager's Associationa.

Richard Bevan danas je na konferenciji Saveza profesionalnih igrača izjavio da sve brojniji strani vlasnici klubova žele u Premier ligu uvesti radikalne promjene.

– Postoji određen broj klubova u stranom vlasništvu koji razmišljaju o uvođenju izbjegavanja promocije i ispadanja u niži rang. Ako dobijemo četiri ili pet novih vlasnika, to bi se moglo dogoditi – kaže Bevan

Za takve promjene potrebna je suglasnost 14 od 20 klubova Premier lige, a trenutačno je njih sedam u stranom vlasništvu.

– Da sam ja američki vlasnik i da posjedujem nogometni klub, sviđala bi mi se zamisao o nepostojanju promocije i degradacije. Moj ulog bio bi sigurniji, a moj udio u vlasništvu bio bi vrjedniji – zaključio je Bevan.

Ključne riječi

Komentara 7

CU
cupus
18:09 17.10.2011.

Tako je kad sa kamile ili nekakvog ,nogometaq, sa palicom padnes u nogomet ....samo da ne naliju vodu u terene

OB
-obrisani-
18:25 17.10.2011.

FIFA i UEFA takvo sto sigurno nece dozvoliti jer time bi najvise izgubio nogomet.Kvaliteta bi znatno opala a poslije toga i interes publike,medija itd. Mlate praznu slamu...nista od toga.

Avatar usainbolt
usainbolt
17:35 17.10.2011.

Ne mogu vjerovati da se o tome razmišlja,pa kakva bi onda liga bili,4-5 najjačih se bore za naslov a ostali samo sudjeluju nemogu ispasti,a bogami neće se borit za naslov,veće gluposti nisam čuo a kako sa 2. ligom za šta oni onda igraju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije