Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAGA OKO ŠPANJOLCA

Strani mediji: Obrat u slučaju Olma, do kraja mjeseca prelazi u svjetskog velikana!

Dani Olmo
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/6
20.01.2020.
u 21:55

Španjolski mediji sada donose da je Barcelona obnovila interes za mladim Španjolcem koji je i debitirao za njihovu reprezentaciju.

Nastavlja se saga oko Danija Olma za kojega se ne zna hoće li početak drugog dijela sezone dočekati u Dinamu ili nekom većem klubu.

Olmo ne pristaje potpisati novi ugovor s modrima pa je klub navodno spreman smanjiti odštetni zahtjev s 30 na 20 milijuna eura uz dodatne bonuse.

Na početku se govorilo o interesu Barcelone koja se nakon toga povukla, a nakon toga se spominjao Milan i Wolverhampton. No, španjolski mediji sada donose da je Barcelona obnovila interes za mladim Španjolcem koji je i debitirao za njihovu reprezentaciju.

Piše to El Mundo Deportivo i napominje da je na današnjem sastanku na Camp Nou odlučeno da će katalonski div ponovo krenuti po Olma.

No, El Desmarque donosi još zanimljiviju informaciju. Naime, pišu da im je neimenovani izvor iz Barcelone otkrio da će transfer Olma biti gotov do kraja mjeseca!

>> Pogledajte što je Olmo rekao nakon ispadanja Dinama iz Europe

Ključne riječi

Komentara 1

BO
Bojnik
06:59 21.01.2020.

Ajde ti Delać,Dasovic,i ostali vecernjakovi šarlatan, bolje ostavite decka na miru.Otici ce kad ce htjet i kamo ce htjet.Pa necete mu vi sportske neznalice valjda trazit klub.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije