Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slušamo vaš glas

Što kažete, slijedi li večeras plavi tulum ili nova 'dinamovska' drama?

BBB, Bad Blue Boysi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
08.11.2018.
u 15:09

Ne čudi što mnogima drhte ruke uz pomisao da bi baš ovaj dan mogao biti - taj dan!

Dinamo je glavna tema u gradu. A kako i ne bi bio kada su modri na milimetar od ostvarenje snova.

Gotovo je pola stoljeća prošlo otkako je Dinamo posljednji put dočekao to famozno europsko proljeće, pa ne čudi što mnogima drhte ruke uz pomisao da bi ovo mogao biti - TAJ DAN.

A nagledali su se navijači Dinama doista svega i svačega u tih nekoliko desetljeća. Bilo je tu i prekrasnih trenutaka, velikih pobjeda poput one od 5:0 nad Partizanom, ali i neprospavanih noći uz tisuće maramica natopljenih suzama.

Lomili su modrima srca puno i previše puta, neki i s kamatama, a kao najbolnije poraze navijači možda ponajviše pamte one od Steaue, Auxerrea, Newcastle, Heerenveena... 

Utoliko, shvatljivo je trema koja se od jutra osjeća u Zagrebu, ta nadohvat je ruke ostvarenje koje bi pomoglo da se prebole sve te silne traume. A možda i najava neke daleko ljepše Dinamove europske budućnosti.

Komentara 11

NI
NikoCro
15:22 08.11.2018.

Znam da bi mnogi voljeli da Dinamo kiksa, al neka crknu idemo dalje ako ne veceras imamo jos dvije tekme, mada sam 90% da ce biti pobjeda veceras

KA
kažemja
15:23 08.11.2018.

To je taj dan ! Dinamo pobjeđuje 2:0!!

GU
General_U
15:56 08.11.2018.

Dinamo će večeras osigurati proljeće nadam se pobjedom...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije