Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba karijere

Miočić: Hunte, nokautirat ću te!

Stipe Miočić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
09.05.2015.
u 13:13

U Adelaideu će ga u dvorani bodriti puno australskih Hrvata, a Stipe je spremniji nego ikad

U ranim jutarnjim satima ove nedjelje Stipe Miočić naći će se pred najvećim izazovom karijere. U dalekom Adelaideu američki Hrvat namjerit će se na Novozelanđanina Marka Hunta, borca s najjačim udarcem među svim teškašima u slobodnoj borbi.

– Kada ja pogodim, svjetlo se kod mog protivnika gasi – običava reći ovaj robusni Samoanac s novozelandskom putovnicom.

Osim gromovita udarca (najčešće su to desni krošei), Hunt je i borac koji ima čeličnu bradu i može pretrpjeti strahovite udarce. Uostalom, svojedobno je pretrpio i jedan savršeni Cro Copov high-kick nakon kakvog se nitko nije ustao osim njega.

Cro Copovi savjeti

Ipak, samouvjerenog Stipu sve to nimalo ne zabrinjava. Pripremio je taktiku, a i jako se dobro tjelesno pripremio u čemu su mu jako dobro došla i ona dva tjedna sparinga s Cro Copom.

– Za Stipu je to bila velika stvar jer ne samo da je sparirao s legendom slobodne borbe nego je i mogao preuzeti nešto od njegova iskustva, dobio je i ponešto savjeta, a to je još veća vrijednost osim samih sparinga – kazuje Greg Kalikas, Miočićev menadžer, koji je za ovu borbu istaknuo još jedan hrvatski faktor.

– Ovdje će biti jako puno hrvatskih zastava i to Stipu jako raduje. Puno ga je australskih Hrvata već posjetilo u hotelu, slikao se s njima, nakratko bi porazgovarali i njemu ta podrška hrvatskih navijača jako puno znači.

O tome efektu rada s Cro Copom govorio je i Miločićev trener Marinelli.

– Kada se Stipe vratio iz Hrvatske, nisam toliko primijetio novosti u njegovim tehnikama, koliko promjenu u njegovu pristupu.

Potvrdio nam je to i menadžer:

– Iza Stipe su najbolje pripreme dosad, sto posto je zdrav i usredotočen kao nikad. Ovo je najbolji Stipe kojeg će navijači vidjeti.

Prijenos na Fight Channelu

Sam Stipe nije od velikih riječi, ali je od velikog samopouzdanja.

– Nokautirat ću Marka Hunta, u to sam uvjeren.

U takav ishod, ali u svoju korist, uvjeren je i Hunt pa se može očekivati pravi vatromet borilačke siline koji hrvatski poklonici MMA borbi mogu pratiti na Fight Channelu PPV, i ovaj put besplatno.

>> Ovog vikenda besplatno na Fight Channel PPV-u: Miočić protiv Hunta!

Komentara 2

DU
Deleted user
16:55 09.05.2015.

Sretno.

BO
boyosb
08:01 10.05.2015.

dobro jutro!!! pa jel' ima nekoga u sporskoj redakciji da stavi najnovije vijesti na portal?? Miočić je Hunta , doslovce "ubio" Hut izgleda k'o živ. TKO u 5.rundi. BVO Stipe :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije