Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NASLOV PRVAKA

Miočić potvrdio nagađanja: Borim se s Werdumom u Brazilu!

Stipe Miočić
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/5
25.02.2016.
u 13:24

- Sretan sam što se borim za titulu, neovisno o datumu. Volim nastupati u Brazilu, to je prekrasno mjesto sa sjajnim ljudima. Čast mi je boriti se za pojas u toj zemlji.

Sve je krenulo s Combateom, nastavilo se na Sherdogu i Yahoo! Sportsu, a sada je vijest potvrdio i sam Stipe Miočić. Iako se još uvijek čeka službena potvrda UFC-a, prilično je jasno kako ćemo 14. svibnja u Curitibi gledati Stipin okršaj s aktualnim prvakom Fabricijom Werdumom, piše Fightsite.

Nakon što je uskočio kao zamjena za ozlijeđenog Caina Velasqueza, Stipe je samo 24 sata kasnije doživio šok kada je saznao kako se i aktualni prvak povukao s nastupa na originalnom UFC 196 eventu. Sada će, prema svemu sudeći, Miočić dobiti svoju priliku na UFC-u 198, a nešto više o tome otkrio je u intervjuu MMA OddsBreaker.

Stipina reakcija na Werdumovo povlačenje potvrđuje  borbu za naslov

- Iznenadilo me, ali sad je nebitno. Zahvalan sam na prilici da se s njim borim za teškaški pojas. Smatram kako se on ne boji nikoga, on je prvak s razlogom. Mislim da se tu radilo više o poslovnoj odluci te on nije htio riskirati u situaciji gdje se sve odvilo u posljednji trenutak. Ovako je bolje jer ćemo obojica imati odrađen puni trening kamp za ovaj okršaj, a tako bi i trebalo biti.

O borbi u Brazilu, a ne na UFC-u 200 na koji se guraju gotovo pa svi borci je poručio:

- Sretan sam što se borim za titulu, neovisno o datumu. Volim nastupati u Brazilu, to je prekrasno mjesto sa sjajnim ljudima. Čast mi je boriti se za pojas u toj zemlji.

Prognoza meča:

- Provest ću svoj plan i kraj dočekati uzdignute ruke. To je sve što znam. Obojica ćemo biti spremni na rat. Ne zamaram se nokaut pobjedom. Bit će sjajno ako do njega dođe, ali ja sam samo fokusiran na svoju taktiku. U konačnici će moja ruka biti uzdignuta, a pojas prebačen preko mog ramena. Donijet ću taj pojas u Cleveland!

Bit će to prvi posjet UFC-a gradu koji je dom velikanima poput Andersona Silve, Mauricija Rue i Wanderleija Silve. UFC-ovi čelnici su kao konačnu lokaciju izabrali Arena da Baixada stadion. Riječ je o zdanju koje prima nešto više od 42 tisuće posjetitelja, a izgrađeno je za potrebe Svjetskog nogometnog prvenstva koje se održalo 2014. godine u Brazilu.

>> 'Nismo više glavna borba, čini se kako Werdum i Miočić predvode UFC 198'

Komentara 4

Avatar mojrodjo
mojrodjo
15:03 25.02.2016.

ajoj koja njuska ovaj Stipe. bice prvak. Stipe Hrvati su uz tebe!!!!

DA
-dan-
19:30 25.02.2016.

Sramotno,kakvu ste sliku postavili za buduceg sampiona UFC-a !!

AN
Andreeejjj
18:59 25.02.2016.

Stipe je vrlo dobar borac ali izgubiti če u Brazilu. Werdum je jednostavno punooooo bolji, nažalost!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije