Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC spektakl

Stipe Miočić oduševio fanove: 'Uzet ću natrag ono što je moje!'

Stipe Miočić Daniel Cormier
Foto: Screenshoot
1/3
07.05.2019.
u 20:52

Svjetski prvak Daniel Cormier branit će naslov protiv američko-hrvatskog borca na borilačkoj priredbi UFC 241 eventu koji će se održati 17. kolovoza u Anaheimu

Stipe Miočić napokon je dobio priliku. Nakon što su propali pregovori s Brockom Lesnarom, svjetski prvak Daniel Cormier branit će naslov protiv američko-hrvatskog borca na borilačkoj priredbi UFC 241 eventu koji će se održati 17. kolovoza u Anaheimu, potvrdio je UFC.

Miočić se nakon nekoliko dana na svom Instagramu javio svojim fanovima:

>> Pogledajte kako je Thompson iz ringa pjevao za Hrgovića!

'Spreman sam. Čitavo vrijeme sam spreman. Uzet ću natrag ono što je moje!'

Uz poruku Stipe je objavio fotografiju plakata za UFC 241.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m ready. I’ve been ready. I’m going to take back what’s mine.

A post shared by Stipe Miocic (@stipemiocic) on

Danielu Cormieru nisu se svidjele ranije Miočićeve izjave dok je tražio uzvratnu borbu.

- Njegov pristup mi se ne sviđa. Trebao se boriti, jer je dobar borac i zadržao bi svoju poziciju. Više ne osjećam potrebu biti pristojan prema njemu. Cijelo vrijeme imao je priliku za uzvrat, ali bilo je tu i drugih stvari. Bili smo zadovoljni onim što smo dogovorili, a na kraju se ponašao kao da sam ja bio nepošten prema njemu nakon pobjede - rekao je Cormier i dodao:

- Mislim da se Stipe nije ispravno ponio prema meni, nisam radio ništa nepošteno. Kad je borba bila ugovorena bilo je jasno da postoji ideja prema kojoj će se pobjednik boriti protiv Brocka Lesnara. I Stipe bi to učinio što sam ja uradio.

Stipe Miočić Daniel Cormier
1/5
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
21:01 07.05.2019.

Stipe samo naprijed najjači se

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije